Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2020, 23:35

TREĆA SMENA: Kup Dijega Armanda Maradone, Serija B, Ekvador, Bolivija, Kolumbija..

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

VITORIJA – KONFIJANSA, 23.15

(Fudbal, Brazil 2)

Vitorija je odlična u poslednje vreme. Tim iz Salvadora nije poražen na pet poslednjih utakmica u drugoligaškoj konkurenciji u Brazilu. Konfijansa je u gornjem delu tabele i može da se bori za ulazak u elitu. Sakupila je sedam bodova iz tri meča. Početkom septembra u prvom delu sezone u Seriji B Konfijansa je na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << terenu u Arakaju pobedila sa 1:0 pogotkom Kivela u 76. minutu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

GUABIRA – J. VILSTERMAN, 01.00

(Fudbal, Bolivija)

Prošle nedelje u zemlja podno Anda je nastavljen šampionat posle više od osam meseci pauze usled pandemije virusa korona. Guabira i Vilsterman imaju po pobedu i poraz u restartu šampionata Bolivije. Vilsterman ima tri vezane pobede protiv ekipe iz Montera. Ove godine igrali su samo jednom, krajem januara kada je domaćin slavio sa 1:0 u Kočabambi, gradu koji se nalazi na nadmorskoj visini od 2.558 metara.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

DEPORTIVO KUENKA – MUŠUK RUNA

(Fudbal, Ekvador)

Kuenka je na sredini tabele ekvadorske elite, dok je Mušuk Runa na dnu tabele, na pretposlednjem mestu sa samo osam bodova, koliko ima i "fenjeraš" El Nasional. Krajem avgusta u odmeravanju snaga ova dva kluba nije bilo pobednika – 1:1. Na pet vezanih utakmica ova dva tima dolazio je tip GG.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

PATRIOTAS – MILJONARIOS, 01.40

(Fudbal, Kolumbija - Ligilja)

U utešnoj grupi šampionata Kolumbije, u takozvanoj Ligilji, igraju Patriotas i Miljonarios, slavni klub iz Bogote koji je razočarao ove sezone jer nije uspeo da se plasira među prvih osam ekipa koje nastavljaju bitku za tiulu. Tradicija je apsolutno na strani tima iz prestonice. Miljonarios je dobio šest od sedam utakmica protiv tima iz Tunje, uz jedan nerešen ishod.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

BANFILD – ROSARIO, 01.30

(Fudbal, Argentina - Liga kup)

Kolo pre kraja grupne faze u Liga kupu Argentine, koje je dobilo ime po legndarnom Dijegu Armandu Maradone, Banfild se već plasirao u narednu rundu jer ima četiri boda više od Rosario. U prvom odmeravanju snaga ova dva tima, tim iz Buenos Ajresa je slavio u gostima protiv Rosarija sa 4:2. Domaćina s klupe predvodi nekadašnji argentinski reprezentativac Kili Gonzales. Nema rezultatskog značaja ovaj meč, pa treba očekivati meč na gol više.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

PONTE PRETA – PARANA, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Ponte Preta je u igri za plasman u najjaču ligu Brazila - Seriju A, dok je Parana u katastrofalnoj formi. Ima pet vezanih poraza. Poslednji put je slavila pre više od mesec dana, tačnije 27. oktobra. U prvom delu sezone Parana je pobedila sa 2:1. Na osam poslednjih utakmica ova dva kluba golovi su pali na obe strane (GG).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.