Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021, 21:36

TREĆA SMENA: Krespo za argentinsko finale u Kopa Sudamerikana, igra se u Brazilu i Čileu, Jokić na Marjanovića

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SEARA – INTERNASIONAL, 23.00

(Fudbal, Brazil 1)

Internasional se posle kriznog perioda opet vratio u igru za Kopa Libertadores, a čak ni lider Sao Paulo nije nedostižan posle poraza tima iz Morumbija od Bragantina u sredu (2:4). Seara je u sredini tabele, ne bi trebalo da strepi za opstanak, a može da se bori za Kopa Sudamerikana do kraja šampionata. U prvom delu sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Porto Alegreu Internasional je pobedio sa 2:0. Kada igraju ova dva tima ne dolazi veliki broj golova. Na sedam vezanih mečeva bio je tip 0-2.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

HUAČIPATO – UNION LA KALERA, 23.15

(Fudbal, Čile 1)

Union la Kalera je najveći rival Universidadu Katolika za titulu. Mada, ne može da se pohvali dobrom fomrom, ima dva poraza u poslednjih tri kola. Huačipato je veoma loš u ovom šampionatu Čilea. Ima dva uzastopna poraza. Opstanak nije doveden u pitanje, a u prethodnih sedam kola postoji šansa za plasman u Kopa Sudamerikana. Tri vezane utakmice je dobila Union La Kalera, uz 2-3 pogotka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ATLETIKO GOJANENSE – VASKO DA GAMA, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Vasko da Gama je prošle nedelje smenio nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Rikada Sa Pinta posle poraza od Atetiko Paranensea. Na klupi Moreplovaca debitovaće iskusni stručnjak Vanderlej Luksemburgo. Atletiko Gojanense je na 13. mestu i još nije obezbedio opstanak. Gostima su bodovi neophodni. U prvom delu sezone u Rio da Žaneiru pobedio je Atletiko sa 2:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

DEPORTES – UNIVERSIDAD KATOLIKA, 01.30

(Fudbal, Čile 1)

Lider Universidad Katolika nije poražen već pet kola, ali ima čak četiri remija. Tim iz Santijago de Čilea i dalje je prvi favorit za krunu. Konkurenti takođe posrću. Deportes ima dva vezana poraza i zasad je na prvom mestu iznad crte i čeka ga grčevita borba za opstanak. U februaru prošle godine, u poslednjem meču ova dva tima, Universidad je dobio na svom terenu sa 3:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KOKIMBO – DEFENSA I HUSTISIJA, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Prvi finalista Kopa Sudamerikana je sigurno argentinski klub, Velez Sarsfild ili Lanus, a u prvom meču drugog polufinalnog para drugorangiranog takmičenja u Južnoj Americi sastaju se čileanska Kokimbo i Defensa i Hustisija. Domaćin neće igrati na svom stadionu nego na Huliju Martinezu Pradanosu u Santijago de Čileu. Gosti su favoriti, a na klupi malene Defense sedi veliko ima svetskog fudbala, Ernan Krespo. Argentisnki tim je izbacio u prethodne dve runde brazilske klubove, Vasko da Gama i Baiju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

BRUKLIN NETS – FILADELFIJA SEVENTISIKSERS, 01.30

(Košarka, NBA)

Za Bruklin neće biti zvezde Kevina Durenta, pa će sve u napadu Netsa da zavisi od drugog superstara Kajrija Irvinga. Filadelfija je fenomenalno startovala u NBA ligi, ima sedam pobeda i samo jedan proaz i trenutno je na čelu Istočne konferencije. Bruklin ima polovičan skor od četiri pobede i isto toliko poraza. Gosti iz Penslivanije imaju ulogu blagog favorita.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

MEMFIS GRIZLIS – KLIVLEND KAVALIRS, 02.00

(Košarka, NBA)

Oba tima su u lošoj formi, a imaju i dosta povređenih igrača. Kod Memfisa povredu vuče Dža Morant, jedan od najboljih igrača tima. Klivlend je dobro počeo, ali se povredio krilni centar Kevin Lav. Kavsi imaju četiri poraza u poslednjih pet utakmica. Najbolji strelac tima je Kolin Sekston. Poslednjih pet utakmica ova dva tima dobili su domaćini.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

DENVER NAGETS – DALAS MAVERIKS, 04.00

(Košarka, NBA)

Biće ovo obračun dvojice srpskih centara, Nikole Jokića i Bobana Marjanovića, s tim da je jedan vođa svog tima, Denvera, dok je gorostasni centar i ove sezone epizodista u redovima Dalasa. Nagetsi će imati veliki problem da zaustave Luku Dončića. Jokić ima četiri tripl-dabl učinka u sedam mečeva ove sezone u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Tim iz Kolorada i dalje traži formu, ali se budi, vezao je dva trijumfa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.