Izvor: MozzartSport.com, 08.Dec.2020, 00:04

TREĆA SMENA: Južnoamerikanci u senci borbe za finale MLS-a

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

ARGENTINOS JUNIORS – ESTUDIJANTES, 23.10

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gosti sa dva osvojena boda posle pet rundi nemaju ni teoretsku šansu da se nadaju jednoj od prve dve pozicije, Argentinose trijumf vodi u šampionsku fazu. U slučaju da domaći sastav bude poražen, ili odigra nerešeno na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dijego Armando Maradona, mora da se nada da Aldosivi neće pobediti San Lorenco. Pre manje od mesec dana Juniorsi su u La Plati pobedili Estudijantes, a razliku je napravio gol Bataljinija iz 72. minuta.

SAN LORENCO – ALDOSIVI, 23.10

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ciklon će igrati meč bez rezultatskog značaja, jer ni Aldosivi, ni Argentinos Juniorsi ne mogu da mu ugroze prvo mesto u grupi koje suvereno drži sa 11 bodova. San Lorenco je u seriji od osam utakmica bez poraza (šest pobeda), a u poslednja dva međusobna duela dobijao je Aldosivi 1:3, odnosno 1:4. Ipak, gosti se nadaju trijufu i kiksu Argentinos Juniorsa kako bi iz grupe izašli sa drugog mesta.

ATLETIKO GOJANENSE – GOJAS, 00.00

(Fudbal, Brazil 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tačno u ponoć po srednjoevropskom vremenu sastaće se dva velika gradska rivala, Atletiko Gojanense dočekuje ekipu Gojasa na svom Antonio Aćioli stadionu. Dva rivala iz Gojanijie se ne mogu pohvaliti dobrim rezultatima ove sezone, ali je svakako Gojas u daleko težoj pozicji. Zmajevi su tik iznad zone ispadanja sa 28 bodova i pred meč 24. kola beže prvom ispod crte (Vasko da Gama) četiri boda, dok su Papagaji ubedljivo poslednji sa 12 bodova više večerašnjeg rivala od kojeg su gubili četiri puta u poslednjih pet duela.

HORHE VILSTERMAN – AURORA, 01.00

(Fudbal, Bolivija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Aurora ima samo jednu pobedu u poslednjih 12 utakmica (devet poraza, dva remija) i zato se od Horhe Vilstermana očekuje da zabeleži treći vezani trijumf. Takav scenario doveo bi ga do deobe drugog mesta na tebeli sa Bolivarom. Posele 16. odigranih rundi, nijedna ekipa nema manje postignutih golova od Aurore (15), a gosti su uz Orijente Petrolero klub sa najviše poraza, čak deset.

NASIONAL ASUNSION – SERO PORTENJO, 00.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Neće domaćinu biti svejedno jer na stadion Arsenio Eriko dolazi Sero Pertenjo rešen da produži niz od 23 meča bez poraza. Osvojili su gosti titulu u Aperturi i trenutno su lideri na tabeli Klausure sa 18 bodova iz osam mečeva. U minulom kolu su upisali i trijumf u velikom derbiju protiv Klub Olimpije, a sada ih očekuje još jedan od derbija paragvajskog šampionata, gostovanje devetostrukom šampionu države koji je u prethodnom kolu savladao Sol de Ameriku.

SIJETL – MINESOTA 03.30

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sijetl i Minesota odlučuju ko će na megdan Kolambusu u borbi za trofej MLS kupa. Izabranici Adrijana Hita su poslednji put poraženi 24. septembra, a od taba su zabeležili šest pobeda i četiri remija. Na prethodna tri meča pobeđivali su rivale rezultatom 3:0. Ali sada naspram sebe imaju Sijetl koji ih je pobeđivao pet od poslednjih šest puta.

SAN FRANCISKO FORTINAJNERS - BAFALO BILS, 02.15

(Američki fudbal, NFL)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pretposlednji meč 13. vikenda NFL šampionata igra se na neutralnom terenu, na stadionu Univerziteta Finiks u Glendejlu. Vlasti Santa Klare zabranili su sve utakmice zbog virusa korona, pa su Fortinajnersi morali da traže alternativu. Bafalo je viđen u plej-ofu sa skorom 8-3, dok je za San Fransisko ovaj meč biti ili ne biti ako želi da se uključi u borbu za doigravanje. Odbrana tima iz Kalifornije je sve bolja, vratili su se neki igrači posle povreda, dok napad kašljuca sa Nikom Malensom koji menja povređenog Džimija Garopola.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.