Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2021, 00:06

TREĆA SMENA: Gremio stiže u Sao Paulo, igra se u Čileu i Seriji B, derbi Sidneja, Atlanta oslabljena u Solt Lejk Sitiju

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noć

SAMPAJO KOREA – PARANA, 23.15

(Fudbal, Brazil 2)

Sampajo je u katastrofalnoj seriji od šest poraza u brazilskoj Seriji B, ali i dalje nije ugrožen i verovatno će da ostane u drugoligaškoj konkurenciji. Parani gori pod nogama. Trenuto je na mestu koje vodi u treću ligu, pa su joj bodovi neophodni. Prošle nedelje je pobeđen CSA i prekinut loš niz od četiri meča bez >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trijumfa. U prvom delu šampionata u Kuritibi mreže se nisu tresle u duelu ova dva tima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

PALMEIRAS – GREMIO, 01.30

(Fudbal, Brazil 1)

Palmerias je pre samo tri dana igrao revanš polufinaka Kopa Libertadores sa argentinskim gigantom River Plejtom, a već u ponedeljak Velike zelene čeka duel sa gradskim rivalom Korintijansom. Paklen raspored za četu portugalskog stručnjaka Abela Fereiru. Gremio je u trci za titulom u Brazilu, a u domaćim okvirima nije poražen već 20 utakmica, odnosno više od tri meseca. Poslednji put je poklekao 11. oktobra u Sao Paulu od Santosa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

AMERIKA RN – BOTOFOGO SP, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Amerika iz Belo Orozontea se plasirala u brazilsku elitu, a motiv do kraja šampionata biće borba sa Šapekoenseom za titulu u Seriji B. Botafogo je u opasnoj zoni, trenutno na mestu koje vodi u niži rang, ali u poslednje četiri utakmice Panteri su stigli do osam bodova, pa i dalje imaju šanse da se domognu opstanka. Trijumf je imperativ za goste iz Sao Paula.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

HUAČIPATO – SANTIJAGO VONDERERS, 01.30

(Fudbal, Čile 1)

Oba tima jure četvrtu poziciju koja vodi u Kopa Libertadores. U boljoj formi je Santijago Vonderers koji je vezao dve pobede. Huačipato ima čak tri poraza u prethodna četiri kola šampionata Čilea. U prvom delu sezone tim iz prestonice je bio bolji na svom terenu od ekipe iz Talčahuana. Pobedio je sa 3:2.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

HUAREZ – TIHUANA, 04.30

(Fudbal, Meksiko – Klausura)

Oba tima su počela meksičku Klausuru sa bodom. Huarez je odigrao 1:1 na gostovanju Pačuku, dok je Tihuana na svom terenu odigrala bez golova protiv vicešampiona Unam Pumasa. U prošloj Aperturu oba meča dobili su domaćini, Huarez sa 3:0, a Tihuana sa 2:1. Na tri poslednje utakmice ova dva tima dolazio je tip 3+.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

SIDNEJ – VESTERN SIDNEJ VONDERERS, 07.05

(Fudbal, Australija 1)

Derbi Sidneja u najboljoj ligi Australije. Šampion Kengura je počeo novo prvenstvo pobedom protiv Velingtona sa 2:1, dok Vester Sidnej ima pobedu i poraz na startu. Za najbolji tim Australije već šest godina igra nekadašnji reprezentativac Srbije, bivši fudbaler Čukarčkog, Dinamo Kijeva, Evijana i Crvene zvezde, Miloš Ninković. Iako već u poznim igračkim godinama (36) jedan je od najboljih fudbalera na najmanjem kontinentu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

JUTA – ATLANTA, 03.00

(Košarka, NBA)

U Solt Lejk Siti stiže oslabljena Atlanta za koju neće igrati srpski as Bogdan Bogdanović i iskusni plej, prošle sezone šampion sa Los Anđeles Lejkersima, Rejdžon Rondo. Domaćin je favorit. Odlično na startu sezone za Jutu igraju Donovan Mičel, hrvatski bek Bojan Bogdanović i francuski centar Rudi Gober koji je dobio maksimalni ugovor pre početka šampionata u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

TAMPA BEJ – ČIKAGO, 01.00

(Hokej, NHL)

Na otvaranju sezone u najjačoj hokejaškoj ligi na svetu, šampion Tampa Bej je razbio Čikago sa 5:1, a ova dva tima odigraće novi meč na Floridi. Domaćin je i ove sezone jedan od glavnih kandidata za odbranu trona u NHL-u, a veliko pojačanje za osvajača Stenli kupa je povratak posle povrede Kanađanina Stivena Stemkosa, jednog od najbojih hokejaša današnjice.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.