Izvor: MozzartSport.com, 16.Apr.2021, 22:57

TREĆA SMENA: Derbi u Sao Paulu, River zna sa Kordobom, Atlas cilja završnicu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

GUAIRENJA - OLIMPIJA, 23.55

(Fudbal, Paragvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Troši se drugi deo paragvajske Aperture, a velika neizvesnost vlada u vrhu. Libertad vodi kolo, Nasional je drugoplasiran sa bodom manje, a Olimpija deli treće mesto sa Sero Portenjom sa dva boda manje u odnosu na lidera. Upravo Olimpija noćas gostuje petoplairanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Guairenji, koja je u prošlom kolu izgubila od Libertada i sada za njim zaostaje tri koraka. Sve je dakle otvoreno u preostalih sedam rundi. Olimpija je osvojila sedam od mogućih devet bodova na tri minula meča, a pre dva meseca je međusobni duel sa Guairenjom završen bez pogodaka.

VELEZ - URAKAN, 00.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Velez predvodi Grupu B Liga kupa Argentine, ali je počeo da posustaje. Prednost mu se istopila na tri boda posle promenljive forme poslednjih sedmica i noćas mu u goste dolazi Urakan, koji posle devet rundi zauzima sedmo mesto na tabeli sa sedam bodova manje. Potencijalnim trijumfom Velez bi gotovo osigurao mesto u četvrtfinalu takmičenja, dok bi goste pobeda lansirala na treće mesto. Urakan je u seriji pozitivnih rezultata posle početnog poraza od Defense i Hustisije, ali je mahom beležio remije.

KORINTIJANS - SAO BENTO, 01.00

(Fudbal, Brazil - Paulista)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Iznenađujući poraz Korintijansa na gostovanju Ferovijariji definitivno će razbuditi trenera Vagnera Mansinija i podići borbenu gotovosti iako je sledeći rival, takoće, niželigaš. Ali, Timao je pre tri dana imao priliku da se uveri da nikoga ne bi trebalo potcenjivati. Sao Bento je poslednji u Grupi B sa tri boda iz šest duela. Naspram njega je Korintijans, koji je lider Grupe A sa 14 bodova iz sedam okršaja. U poslednja dva izdanja šampionata Paulista, Sao Bento je pravio velike probleme Timau. Prošle sezone je izvojevao remi, a pre dve je čak slavio minimalcem.

KAŠIJAS - GREMIO, 01.00

(Fudbal, Brazil - Gaučo)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ključne bitke očekuju se u državnom prventstvu Gaučo u Brazilu ovih dana, a jedna od njih je zaostala utakmica 1. kola između Kašijasa i Gremija. Domaćin je četvrtoplasiran sa utakmicom manje i bodom više od najbižeg konkurenta Žuventuda u trci za plasmanom u polufinale plej-ofa. Gremio je drugoplasiran sa tri boda preimućstva u odnosu na noćašnjeg rivala i tri koraka daleko od vodećeg Internasionala, ali i sa dva duela manje. Domaćin se uzda u razočaranje Trikolora, koji su pre dva dana eliminisani od Independijente del Valjea na poslednjoj prepreci ka plasmanu u grupnu fazu Kopa Libertadores.

MUŠUK RUNA - BARSELONA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi 9. runde prvenstva Ekvadora igraju noćas Mušuk Runa i Barselona iz Gvajakila. Trećeplasirani sastav domaćina je posle promenljivog starta sezone stabilizovao formi i vezao pet mečeva bez poraza. Iz njih je izvukao tri pobede i primio samo dva gola. To je bilo dovoljno da Mušuk Runa sustigne vodeću Barselonu, koja je tri boda daleko. Aktuelni šampion zemlje pregrmeo je nekoliko jakih mečeva proteklih sedmica, i doživeo prvi poraz u prvenstvu od Deportivo Kuenke. Ali, Torerosi su se posle toga vratili na pravi put pobedivši Aukas i spremni su da nastave u istom ritmu.

SENTRAL KORDOBA - RIVER PLEJT, 02.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

River Plejt nije blistao u dosadašnjem toku izdanja Liga kupa Argentine, ali mirno sedi na drugom mestu Grupe A zahvaljujući seriji od pet mečeva bez poraza. Samo dva susreta u tom nizu su Milioneri rešili u svoju korist, ali pozitivni ishodi bude optimizam pred okršaj sa Sentral Kordobom, koja je dva boda daleko, ali je sakupila tri boda iz četiri minula duela i nije uspela da zatrese mrežu na poslednja dva. Sa Riverom u novije vreme Kordoba nije mogla da se nosi, pa je u dva navrata poražena sa 2:0 i 3:0.

PALMEIRAS - SAO PAULO, 03.00

(Fudbal, Brazil - Paulista)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle dva važna trofeja u vidu Kopa Libertadores i Kupa Brazila, Palmeiras je uleteo u seriju neuspeha u bitkama za pehare. Na poslednja dva meča Palestra je najpre igrala za srebrninu u Superkupu Brazila, ali je poražena od Flamenga na penale. Potom, pre dva dana, Palmeiras je igrao za pehar Superkupa Južne Amerike sa Defensom i Hustisijom iz Argentine. Ponovo ga nije osvojio jer je slabije izvodio jedanaesterce, uprkos tome što je igrao kod kuće i imao prednost iz prvog meča 2:1. Noćas ga očekuje derbi sa Sao Paulom u okviru prvenstva Paulista, u kojem je Verdao drugi u Grupi B sa istim brojem bodova kao Novorizontino, dok je tim sa Morumbija prvi u Grupi B posle tri vezane pobede.

MAZATLAN - ATLAS, 04.30

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bliži se kraj ligaškog dela meksičke Klausure i situacija počinje da se komplikuje. Ukupno 12 najbolje plasiranih sastava imaće priliku da igra u narednoj fazi, ali su samo četiri najbolja tima sigurna. Atlas je trenutno šestoplasiran sa dva boda manje od proboja na četvrto mesto i noćas na gostovanju Mazatlanu će upravo pokušati da zauzme što bolji položaj pred finiš trke. Međutim, i Mazatlan ima za šta da se bori jer je stacioniran na 11. mestu, sa samo bodom više od onih koji nisu u plej-of zoni i može mnogo da izgubi.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.