Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020, 23:32

TREĆA SMENA: Argentinski dvoboj u Kopa Sudamerikana, Gremio ima zicer u Kupu Brazila, divizijski duel u NFL-u

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju naredne noći

SOL DE AMERIKA – UNIVERZITAD KATOLIKA, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Paragvajski tim protiv Čilenaaca. Gosti su favoriti. U svojim redovima imaju petoricu Argentinaca, a najpoznatije ime je Dijego Buonanote. I trener je Gaučos, Arijel Holan. Oba tima su u dobroj formi. Sol de Amerika je osvojila sedam bodova u poslednje tri meča paragvajske Primere, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dok gosti iz Santijago de Čilea imaju dva pobede i remi u poslednja tri meča.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KUKUTA – LA EGUIDAD, 23.45

(Fudbal, Kup Kolumbije)

U prvom meču šesnaestine finala Kupa Kolumbije, Kukuta je u gostima pobedila La Eguidad sa 2:1, pa bi domaći tim trebalo lagano da prođe u narednu rundu. Kukuta je tek 18. u elitnoj ligi ove južnoameričke zemlje, dok su gosti osmoplasirana ekipa u drugoligškom karavanu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

INDEPENDIJENTE – ATL. TUKUMAN, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Argentinski dvoboj u prvom meču šesnaestine finala drugorangiranog takmičenja u Južnoj Americi - Kopa Sudamerikana. Gaučosi nisu još nastavili šampionat, pa su oba tima bez takmičarskog ritma. Domaćin je ipak mnogo veće ime u zemlji Gaučosa, pa ima ulogu favorita.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

MELGAR – BAIJA, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Peruanski Melgar dočekuje Baiju u Areguipi. Gosti su trenutno na 14. mestu elitnog šampionata Brazila. U poslednjem kolu Serije A su pobedili Atletiko MG sa 3:1. Domaćin je imao lošu uvertiru pred ovaj meč jer je poražen na svom terenu od Kuska sa 3:1 u prvom kolu peruanske Klausure.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

P. KOLONIJA – HUNIOR, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Urugvajska Plaza Kolonija na svom terenu pokušaće da ostvari što bolji rezultat pred revanš u Kolumbiji. Domaćin je u lošoj formi, nije pobedio na pet mečeva u nizu u domaćem prvenstvu. Hunior je kao trećeplasirani tim u grupnoj fazi Kopa Libertadores, pa je nastavio takmičenje u utešnoj Kopa Sudamerikana.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

GREMIO – HUVENTUDE, 01.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Gremio je apsolutni favorit protiv drugoligaša Huventude u osmini finala Kup Brazila. Ekipa iz Porto Alegrea nalazi se na sredini tabele prvenstva Brazila, ali je u formi. Nije poražena već tri utakmice, ima dve pobede i remi. Gosti su u vrhu Serije B. Trenutno su na četvrtoj poziciji i imaju šanse da se vrate u društvo najboljih.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

REAL MADRIZ – OKOTAL, 02.00

(Fudbal, Nikaragva)

Kladioci bi mogli da se podsete na šampionat Nikaragve, jedan od retkih u svetu koji se igrao i tokom aprila ove godine kada je bila pandemija virusa korona i kada je lopta prestala da se kotrlja u većem delu planete. Oba tima se nalaze na dnu Aperture. Real Madriz je u naletu, ima dve uzastopne pobede.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

DEPORTIVO TAHIRA – METROPOLITANOS, 01.00

(Fudbal, Venecuela)

Deporitvo Tahira je startovao prvenstvo Venecuele sa pobedom u gostima protiv Mogasa sa 2:1. dok je Metropolitanos na startu osvojio samo bod (2:2) protiv Aragua. Poslednje dve utakmice Tahira je dobila Metropolitanos na svom terenu. Bilo je 2:1 početkom februra ove godine i 4:0 krajem 2019. godine.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KAROLINA PANTERS – ATLANTA FALKONS, 01.20

(Američki fudbal, NFL)

Osmi vikend NFL šampionata otvaraju divizijski rivali sa Juga NFC-a. Domaćin ima skor 3-4, a gosti su sa 1-6 najneprijatnije iznenađenje u šampionatu. Atlanta ima kvalitetniji tim, veće zvezde, dok su domaćini neočekivano dobri u prvom delu šampiona iako imaju mlad tim kojim komanduje ruki trener Met Rul. Pre manje od tri nedelje, Karolina je pobedila Falkonse u gostima sa 23:16.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.