Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2021, 22:59

TREĆA SMENA: Akcija u brazilskoj Paulisti, Jokić se hvata u koštac sa Grizlijima

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

BRAGANTINO – PONTE PRETA, 01.00

(Fudbal, Brazil Paulista)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nastavlja se maraton za Bragantino. Tim u vlasništvu Red Bul kompanije odigraće večeras peti prvenstveni meč u poslednjih devet dana. U okviru 11. runde brazilske Pauliste popularna Masa Bruta dočekuje Ponte Pretu. Bragantino je lider Grupe C šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sao Paula, doduše uz dve utakmice više od preostalih timova iz grupe. U prethodna četiri dana vezao je dve pobede nad niželigašima Interom i Mirasolom i izdvojio se na liderskoj poziciji sa šest bodova prednosti od prvog pratioca, Novorizontina (Palmeiras treći sa osam bodova manje).

SAO BENTO – SAO KAETANO, 03.15

(Fudbal, Brazil Paulista)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Duel davljenika šampionatu Sao Paula. Reč je o dve ekipe koje do sada nisu osetile slast pobede pa će ovo biti svojevrsna prilika za oba tima da probiju led. Remi ne bi zadovoljio ni jedne ni druge, dok trijumf i jednim i drugima otvara kakvu takvu šansu da uz kontinuitet pobeda možda mogu da se ušunjaju u plej-of, ali o tom potom. Sao Kaetano je poražen četiri puta zaredom uz 11 primljenih golova, domaćin remizirao četiri puta u minulih pet utakmica. Sedam puta su se sastajali i samo jednom nije zaokružen tip gol-gol.

UNIVERSIDAD DE ČILE – UNION ESPANJOLA, 02.30

(Fudbal, Čile 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Početak čileanskog šampionata ne prija ni Universidadu ni Espanjoli. Domaćin se nije opskrbio municijom pred početak prvenstva, o tome svedoče i dva remija i samo jedan postignut gol. Doduše tim iz Santijaga nema poraz. Espanjola je otvorila sezonu pobedom protiv Vonderersa (3:1), a potom izgubila od Union Kalere, odnosno Melipilje. Na prethodnih šest međusobnih duela, samo jednom je palo manje od tri gola.

MANTA – DELFIN, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Delfin je jedna od najtvrđih ekipa u ligi. A protiv Mante dobija još jaču inspiraciju da mu mreža ostane netaknuta. Četiri puta su igrali i Nebeskoplavi nisu uspeli da postignu gol. Domaćin je na prethodna dva meča pretrpeo poraze od Teknika i LDU Kita, dok je Delfin savladao Makaru, a pre tog remizirao sa Deportivo Kuenkom, odnosno režirao goleadu bez pobednika u saradnji sa Aukasom (3:3). Pobeda bi mnogo značila i jednima i drugima pošto bi se Delfin vinuo u gornji dom tabele, a Manta sa 13. skočila na devetu poziciju.

LEON – HUAREZ, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Koliko je samo loše izgledao Leon posle 10 rundi kada je imao svega osam bodova na kontu. Međutim šampion se probudio i počeo da niže pobede. Vezao ih je četiri, ali još nije obezbedio ni širi plej-of, a kamoli uži koji će pokušati da dosegne. Kao pretposlednji tim na tabeli, Huarez bi mogao da se okarakteriše kao idealan rival za nastavak pobedničke serije, ali domaći fudbaleri će biti na oprezu poučeni iskustvom iz prvog dela sezone. Tada su im popularni Hrabri odoleli u remiju bez golova, a pre toga je Leon pobeđivao 4:1, odnosno 3:1.

DENVER – MEMFIS, 03.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nikola Jokić je maestralnim partijama predvodio Denver do pobeda protiv Majamija i Hjustona, a noćaš će imati novu priliku da svim istinskim zaljubljenicima u košarkašku igru ponudi novi kontingent magije iz bogatog asortimana. Grizlisi pamte samo jedan trijumf iz poslednjih šest okršaja sa Denverom, a budući da su na osmom mestu, u zoni proširenog plej-ofa svaka pobeda im je vrlo značajna. Nagetsima na ruku ide povreda Valančjunasa kao i činjenica da je Bruks pod znakom pitanja.

VAŠINGTON – OKLAHOMA, 02.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dok Vašington niže pobede (četiri vezane), ne vidi se kada će Oklahoma izroniti na površinu i konačno prekinuti ozbiljnu seriju poraza. Tanderi će ponovo bez jednog od najboljih košarkaša Šeja Gildžs-Aleksandera morati u pohod na prekid niza od deset poraza. U prethodnom meču nisu bili daleko jer je Toronto slavio sa samo šest poena razlike. Pukuševski je punio sve tri kolone, ali nijednu dvocifrenim učinkom, a noćas će u prestonici SAD-a pokušati da zaboravi loše šutersko veče sa trojkama 0/8.

LA LEJKERS – JUTA, 04.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Veliki su podvig pre dva dana napravili Lejkersi protiv lidera zapadne konferencije. Bez Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa savladali su Jutu polse produžetka. Posle četiri deonice bilo je 110:110, da bi tim iz Kalifornije u dodatnom periodu oduvao Džezere 17:5. Lejkersi su tako nastavili niz u kojem naizmenično beleže pobedu pa poraz, a on iznosi 11 utakmica. Ako noćas budu igrali po istom šablonu kao u prethodne dve, tri nedelje, smeši im se poraz od tima koji oe sezone ima 42 trijumfa iz 57 utakmica.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.