TRAŽIĆE BLAGOSLOV: Natho prekida post zbog DERBIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2022, 10:27

TRAŽIĆE BLAGOSLOV: Natho prekida post zbog DERBIJA

Mesec Ramazana.

Vezista Partizana Bibars Natho tražiće blagoslov beogradskog muftije, kako bi prekinuo post pred 167. Večiti derbi, piše Spprtski žurnal.

Kapiten reprezentacije Izraela, koji je inače  muslimanske veroispovesti, od 2. aprila praznuje Ramazan. Ramazan je mesec posta tokom kojeg se vernici uzdržavaju hrane, pića, seksualnih odnosa, loših misli i dela – od jutra (sufura) do večeri (iftara).

Uz dopuštenje verskih poglavara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moguće je da se dobije blagoslov muftije, kako bi se prekinuo post.

Postoji mogućnost da Natho u susret idućem vikendu i "večitom" derbiju zatraži blagoslov beogradskog muftije Mustafe Jusufspahića, s tim da bi bio u obavezi da nadoknadi post u narednom periodu, prenosi "Žurnal".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.