TRANSFERI - Pregled dana (28.07.19)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI - Pregled dana (28.07.19)

Još jedan dan velikih uzbuđenja, ali ne i poslova na fudbalskoj pijaci.

Vest koja je obeležila dan za nama je svakako ona vezana za Gereta Bejla i o tome kako je propao njegov veliki transfer.

Da je počelo da se "zakuvava" kada je u pitanju sudbina Leroja Sanea potvrdio je i trener Bajerna Niko Kovač.

Milan bi uskoro trebalo da predstavi novog fudbalera, Marko Đampaolo će dobiti pojačanje u defanzivi.

U Interu sasvim sigurno navijaju da Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Pari Sen Žermen ne postignu dogovor jer bi u tom slučaju mogli da dobiju vrhunskog napadača.

Englezi tradicionalno nemaju problema da izdvoje velike sume novca za nove fudbalere, Everton je spremio celih 55 miliona funti za igrača kojeg želi i Arsenal.

Emanuel Adebajor sve je bliži povratku u Premijer ligi gde je nastupao za Arsenal, Siti, Totenhem i Kristal Palas, sada je na meti tri premijerligaša.

Partizan je još uvek aktivan u ovom prelaznom roku, naročito od kako je Gomeš prodat Al Šarži, pa ne treba da čudi ukoliko vidimo nove igrače u Humskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.