TRANSFERI (6. jul): Arda Turan potpisao za Barselonu! Igalo odbio kineske milione!? Kasiljas blizu Porta!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI (6. jul): Arda Turan potpisao za Barselonu! Igalo odbio kineske milione!? Kasiljas blizu Porta!

Uz MOZZART Sport pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci

Gotovo je još jedno celodnevno druženje redakcije MOZZART Sporta sa vernim pratiocima na transfer tržištu.

Pobednik dana je definitivno Barselona koja je za 34.000.000 evra kupila zvezdu Atletika Ardu Turana, a odlično se isprsila i Valensija, koja je posle potrošenih 100.000.000 evra dovela i mladog Zakariju Bakalija.

Dan je obeležio i Odion Igalo napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Votforda koji je odbio oko 14.000.000 evra za četvorogodišnji ugovor u Kini.

Nani je konačno stigao u Fenerbahče, a dobro je prošao i. Milan koji je angažovao Hozea Maurija iz Parme. Juventus se šmekerski zahvalio na svemu Andrei Pirlu, koji je otišao Njujork Siti.

Narednih dana nas očekuje još veće ludilo. Iker Kasiljas je jako blizu gola Porta, Viljareal je spremio bogatu ponudu od 16.000.000 evra za napadača Totenhema Roberta Soldada, dok bi Atletiko da Hoze Kaljehon zameni Turana na "Visente Kalderonu", pa je dovoljno razloga da nastavite da nas pratite.

Hvala vam na poverenju, budite i sutra sa nama.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.14 - Vezista Napolija Dris Mertens bio je želja Totenhema i Njukasla, ali je poslao poruku da ga selidba ne zanima i da želi da ostane na San Paolu i sledeće sezone.

23.03 - Seneglac Kuma Babakar produžio je ugovor sa Fiorentinom do jula 2019. Time je okončana mogućnost da talentovani napadač pređe u neki od engleskih klubova, jer su ga nedavno tražili Vest Hem i Norvič.

22.48 - Votford je kupio od Rome Hosea Holebasa, a sada bi još jednog igrača Vučice Sejdua Dumbiju. Napadač iz Obale Slonovače mogao bi da se pazari za 6.000.000 evra.

22.35 - Argentinski defanzivac Matijas Silvestre blizu  je potpisivanja trajnog ugovora sa Sampdorijom. Štoper je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Đenovi, a sada mu je istekao ugovor sa Interom i može gde hoće.

22.17 - Jedna zanimljiva informacija sa Ostrva. Nemac Jirgen Klop je prema mišljenju kladioničara prvi favorit da preuzme menadžersku poziciju u Lesteru, koja je upražnjena nakon odlaska Najdžela Pirsona.

22.10 - I Sasuolo je rešio da se pojača, a izbor čelnika italijanskog tima je Grk Kostantinos Mitroglu, koji je trenutno član Fulama. Engleski drugoligaš želi da ga se ratosilja što pre,  a dao bi ga i na pozajmicu godinu dana.

21.52 - Monako je bacio udicu za Matiju Destra. Kneževi su poslali zvaničnu ponudu u Rim tešku čak 11.000.000 evra, koja će po svemu sudeći biti prihvaćena jer se mladi napadač nije snašao na pozajmici u Milanu ovog proleća.

21.39 - Samo nekoliko minuta nakon što je Barsa kupila Turana, pojavila se informacija da je Arsenal poslao zvaničnu ponudu Kataloncima za Pedra. Španac, očigledno, neće imati mesta sledeće sezone, pa je selidba u London za 10.000.000 evra sasvim izvesna

21.27 - Real želi Zlatana Ibrahimovića! Tako barem tvrdi katalonski list Sport koji prenosi tvit Ramona Kalderona, nekadašnjeg predsednika Madriđana u kome se najavljuje ova mogućnost. Ipak, ovu informaciju treba uzeti s rezervom s obzirom na to da je ovaj list blizak Barseloni... Opširnije OVDE

21.19 - Totenhem je produžio ugovor sa Nabilom Bentalebom. Mladi Alžirac potpisao je novi sporazum na pet godina, čime je londonski klub poslao poruku Sevilji, Monaku i Dortmundu da zaborave na njega.

20.55 - ZVANIČNO: Arda Turan u Barseloni! Turčin je prešao iz Atletika za 34.000.000 evra. Opširnije OVDE

20.37 - ZVANIČNO: Sampdorija je angažovala fudbalera Šahtjora Fernanda. Brazilac je potpisao ugovor na pet godina uz obeštećenje od 8.000.000 evra za Ukrajince.

20.28 - ZVANIČNO: Jago Falke je stigao u Romu! Doskorašnji napadač Đenove narednih godinu dana nastupaće kao pozajmljen igrač u Rimu i nosiće prepoznatljiv broj.

 20.14 - Totenhem i Atletiko Madrid ušli su u trku za angažovanje Belgijanca Janika Fereire Karaska. Pevci su već ponudili 14.000.000 evra za 21-godišnjeg napadača Monaka, čeka se potez Jorgandžija.

20.00 - Nastavlja se saga oko Mohameda Salaha. Najnovija informacija koju je plasirala Gazeta delo Sport glasi: Egipćanin je rekao zbogom Fiorentini i u utorak ujutru će se staviti na raspolaganje čelnicima Čelsija.

19.43 - Menadžer Sautemptona Ronald Kuman poručio je čelnicima madridskog Atletika da su zakasnili sa namerom da raskinu ugovor o prodaji Tobija Aldervirelda. Podsetimo, španski klub želi da plati klauzulu, kako bi mogao da preproda štopera Totenhemu za 16.000.000 evra. 

19.22 - Sosijedad, Betis i Malaga žele da dovedu Trankilja Barnetu. Iskusni 30-godišnji reprezentativac Švajcarske je slobodan igrač jer nije produžio ugovor sa Šalkeom.

19.13 - Augsburg želi da se dobro pojača, pa je stupio u kontakt sa menadžerima iskusnog Klaudija Pizara. Peruanski veteran je slobodan igrač nakon što mu je ovog leta istekao ugovor sa Bajernom iz Minhena.

19.04 - Deportivo iz La Korunje ne želi da se bori za opstanak i dogodine u Primeri, pa je požurio i doveo na jednogodišnju pozajmicu Luisa Alberta, napadača Liverpula.

18.50 - ZVANIČNO: Mančester Siti je potpisao ugovor sa Enesom Unalom! Mladi 18-godišnji napadač Burse već je i A reprezentativac Turske, plaćen je oko 3.000.000 evra, a ranije ste imali prilike da ga upoznate i na našem portalu.

18.37 - Napadač Votforda Odion Igalo rekao je "NE" kineskim milionima. Opširnije OVDE

18.26 - ZVANIČNO: Hoze Mauri je novi fudbaler Milana! Italijan argenitnskog porekla je uspešno prošao popodnevne lekarske preglede, nakon kojih je parafirao četvorogodišnji ugovor sa ekipom Siniše Mihajlovića.

18.14 - Oglasio se i poslednjih dana jedan od najtraženijih klupskih operativaca na svetu Đuzepe Marota. Transfer guru Juventusa tvrdi da je za njegov klub prelazni rok završen i da Stara dama neće ovog leta prodati Pola Pogbu i Artura Vidala. Opširnije OVDE

18.01 - ZVANIČNO: Pedro Mendeš je potpisao za Ren! Solidni portugalski defanzivac stigao je iz Parme kao slobodan igrač. U novom klubu zadržaće se naredne četiri godine, a zarađivaće 1.000.000 evra po sezoni.

17.50 - Mančester Junajted želi da sasluša ponude za Brazilca Rafaela. Desni bek se nalazi na meti Napolija, Galatasaraja i Fiorentine, a izlaz mu ubrzava činjenica da je prošle godine zabeležio samo deset utakmica za Crvene đavole.

17.37 - Novi klub ima i Japanac Gotoku Sakai. Mnogima dobro poznato lice sa terena Bundeslige napustilo je Štutgart i preselilo se u Hamburg za simboličnih 600.000 evra.

17.16 - Seltik i Herta zainteresovani su za Milana Đurića, napadača italijanske Ćezene. Bosanski internacionalac nema nameru da sledeće sezone nastupa u Seriji B, a škotski šampion je, navodno, već poslao ponudu od 1.000.000 evra.

17.03 - Razočaranje Totenhema Roberto Soldado pregovara s Viljarealom. Španski klub je, navodno, ponudio Pevcima 16.000.000 evra za napadača koji u protekle dve sezone nije impresionirao nikoga na Vajt Hart Lejnu.

16:48Kevin Prins Boateng želi u Galatasaraj. Problem je što zvanične ponude iz Istanbula još nema iako je i njegov agent probao da ubrza realizaciju izjavom da je fudbaler Šalkea voljan da se odmah preseli na Bosfor. Ostaje još samo da Galata ponudi Nemcima traženih 1.500.000 evra i da ga vodi.

16.30 - Juventus je potvrdio ono što se danima najavljivalo: Andrea Pirlo karijeru nastavlja u MLS ligi u redovima Njujork Sitija. Ugovor je potpisan na godinu i po dana, pa će se majstorijama italijanskog čarobnjaka od sada diviti Amerikanci.

16.22 - Španski mediji su objavili da se jedan od kandidata za predsednika Barselone Toni Freića susreo sa menadžerom Marka Veratija. Međutim, agent fudbalera PSŽ-a je u izjavi italijanskim medijima demantovao bilo kakav kontakt sa predstavnicima Katalonaca.

16.10 - Jedna zanimljiva informacija stže nam iz Irske. Demijen Daf je napustio Melburn i Australiju jer želi karijeru da završi u rodnom Dablinu. Nekadašnji fudbaler Blekburna, Čelsija, Njukasla i Fulama blizu je potpisa ugovora sa Šamrokom.

16.06 - Novo pojačanje stiže u Sautempton! Ronald Kuman je potvrdio da su Sveci u završnim pregovorima sa Tventeom i da na Sent Meriz stiže holandski defanzivac Kuko Martina.

15.58 - Opet je "živa" priča o dolasku Aksela Vicela u Milan. Iz Belgije stižu informacije da su se Rosoneri ponovo aktivirali za pregovaračkim stolom sa Zenitom. Milan je spreman da ponudi 30.000.000 evra za Belgijanca. Zenit traži deset miliona više. Igrač hoće u Milan i već je dogovorio četverogodišnju saradnju sa Rosonerima vrednu 4.000.000 evra po sezoni.

15.47 - Premijerligaši mogu da zaborave na Sportingovog vezistu Vilijama Karvalja, tvrdi trener lisabonskog tima Žorž Žezus. Arsenal i Mančester Junajted su se ranije povezivali sa dovođenjem Karvalja.

15.39 - Prava otimačina vlada Malaginog golmana Giljerma Očou. Prvo se javio Fenerbahče, potom Bešiktaš, a sada i Tuluz. Francuzima je nophodan golman, a drugi kandidat je Andreas Isakson koji je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Kasimpašom.

15.32 - U Olimpijakosu su izgleda rešili da prodaju Luku Milivojevića u Fenerbahče i već traže zamenu. Prva meta je Pape Dijop iz Levantea.

15.19 - Bomba sa Pirineja! Španska državna televizija TVE javlja da se Iker Kiisljas seli u Porto! Real Madrid će navodno plaćati deo Kasiljasove plate. To je sve što se zna za sada, čekamo neke detaljnije i proverenije informacije. Ima smisla s obzirom da Portu treba golman...

15.06 - ZVANIČNO: Đovani Simeone je napustio River Plejt! Mladi napadač i sin Ateltikovog trenera se preselio na jednogodišnju pozajmicu u Banfild.

14.53 - Iako Kevin de Brujne ima ugovor sa Volfsburgom do 2019. godine, nemački klub je u strahu da će ga izgubiti pred naletima Pari Sen Žerman i Mančester Sitija. Zato je klupski operativac Didije Freni u društvu De Brujneovog menadžer Patrika de Kostera otputovao u Švajcarsku gde se ekipa nalazi na pripremama. Volfsburg će De Brujneu ponuditi produženje saradnje do 2020. godine, sa znantim povećanjem plate, kako bi Belgijanac bio srećan i zadovoljan.

14.44 - Zakarija Bakali je prošao lekarske preglede u Valensiji i potpisao je ugovor. Odmah posle toga je otputovao u Austriju da se priključi novim saigračima na pripremama. Ali, to nije sve za danas iz Valensije. Klub sa Mestalje je blizu još jednog pojačanja. Ponudili su 9.000.000 evra Vitoriji iz Gimaraeša za 20-godišnjeg ofanzivnog vezistu Bernarda Mensu koji je reprezentativac Gane.

14.32 - Jedna vest iz španskog drugoligaša Majorke koja može da bude zanimljiva nama u Srbiji. Klub je objavio spisak igrača na koje ne računa za narednu sezone, a na toj listi je i ime Filipa Markovića .

14.24 - Dok čeka rasplet situacije sa Brumom, Real Sosijedad završava druge poslove. Blizu prelaska na Anoetu je meksički defanzivac Dijego Rejes iz Porta. Njega su Portugalci nudili Anderlehtu u sklopu ponude za Aleksandra Mitrovića, ali su Belgijanci ekspresno odbili. Takođe, Real Soeijdad se nada i dovođenju Džoela Kembela.

14.16 - ZVANIČNO: Nani je potpisao za Fenerbahče! Portugalac je sinoć doputovao u Istanbul, jutros je prošao lekarske preglede, a pre nekoliko minuta je i potvrđeno da je novi igrač Fenerbahčea. Sve detalje transfera pročitajte OVDE.

14.11 - Dve vesti iz Bajerna. Tiču se dvojice talentovanih mladića koji su se vratili sa pozajmica. Pjer-Emil Hejbjerg se vratio iz Augzburga i on će sigurno ostati u timu Bajerna za narednu sezonu. Sa druge strane, Džulijan Grin se vratio sa pozajmice iz Hamburgera, ali on neće ostati u Minhenu već će opet biti ustupljen nekom klubu.

14.00 - Fenerbahče je dobio konkurenciju u želji da angažuje Giljerma Očou iz Malage. Gradski rival Bešiktaš takođe želi Meksikanca.

13.55 - Posle Pari Sen Žermena, sada i Monako hoće Milanovo čudo od deteta Hašima Mastura.

13.47 - Palermo je poslao zvaničnu ponudu od 2.000.000 evra PSV Ajndhovenu za Oskara Hiljemarka. Ipak, male su to pare za kapitena mlade reprezentacije Švedske koja je nedavno osvojila EP. Hiljemarkova cena je skočila posle turnira u Češkoj i Holanđani sigurno mogu da izvuku veći novac za njega...

13.36 - Tuluz je demantovao da je dobio zvaničnu ponudu Sevilje za Visama Ben Jedera. Španci su spremni da plate 8.000.000 evra za sjajnog ofanzivca.

13.28 - Borusija Menhenglabah je spremila neverovatnih 15.000.000 evra za Senada Lulića! teško će Rimljani odoleti ovom izazovu...

13.17 - ZVANIČNO! Votford je doveo najskuplje pojačanje u istoriji kluba! Platili su 9.000.000 evra za francuskog vezistu Etjena Kapua iz Totenhema. Potpisao je na četiri godine. Podsetimo da su pre njega doveli Predla iz Verdera i Holebasa iz Rome, kao i da su otkupili Vidru od Udinezea. Očekuje se da od Totenhema kupe i Benjamina Stambulija... Opširnije čitajte OVDE.

13.06 - Argentinski veziszta Hoze Mauri je doputovao na lekarske preglede u Milano i potpis ugovora sa Rosonerima. On je slobodan igrač pošto je otišao iz Parme, a po dolasku na aerodrom je izjavio da mu je fudbalski idol Đenaro Gatuzo. Dobija li Milan konačno naslednika legendarnog "pitbula"?

12.59 - Za sutra su najavljeni pregovori Anderlehta i Sampdorije. Belgijski velikan želi da kupi Stefana Okaku Čuku kao zamenu za Aleksandra Mitrovića kojeg žele Roma, Totenhem, Porto i Benfika.

12.48 - S obzirom da niko ne želi da plati oko 30.000.000 evra koliko Čelsi traži za Huana Kvadrada, sada je Kolumbijac najbliži ostanku na Stamford Bridžu.

12.40 - Portugalski krilo Bruma je doputovao u San Sebastijan na potpisivanje ugovora sa Real Sosijedadom, ali je posao stopiran od strane lisabonskog Sportinga. Kada je Sporting pre dve godine prodao Brumu u Galatasaraj ubacio je klauzulu o pravu preče kupovine ako Galata bude prodavala Brumu. Sada je ta klauzula aktivirana. Inače, Sporting ima 25 odsto od prodaje Brume iz Galatasaraja. Portugalci moraju da odluče da li žele novac od Real Sosijedada ili žele da vrate Brumu.

12.31 - Pisali smo juče o eksploziji nekadašnje Partizanove želje Luisa Advinkule na Kopa Amerika. Posle Vest hema sada se i Sampdorija zainteresovala za igrača koji je prethodne sezone igrao u Gimaraešu kao pozajmljen fudbaler Hofenhajma. Klub iz Đenove je počeo da se raspituje pod kojim uslovima može da dovede sjajnog Peruanca.

12.25 - Ako ste fanatik za italijanski fudbal, onda je ovo tema za vas. Stigao nam je pregled italijanske štampe od našeg dopsinika Željka Pantelića iz Rima. OVDE  pročitajte šta se dešava na fudbalskoj sceni Italije.

12.19 - Jaka vest stiže iz Nemačke! I Bild i Skaj Nemačka tvrde da je ugovoren transfer golmana Kevina Trapa iz Ajntrahta u PSŽ za 9.000.000 evra. To znači da od prelaska Predraga Rajkovića u Pariz nema ništa. Opširnije OVDE.

12.11 - Na meti Rome je i talentovani Malagin vezista Sređi Darder koji je dugo vremena važio za veliku želju Porta.

12.03 - Fiorentina je u pregovorima sa Falijem Ramadanijem, a tema je povratak njegovog klijenta Valona Behramija na Artemio Franki. Švajcarac iz Kosovske Mitrovice sigurno napušta Hamburger koji jedva čeka da se reši njegove visoke plate. Behrami je igrao za Violu u periodu od 2011. do 2012. godine kada je došao kao želja Siniše Mihajlovića 

11.58 - Najnovija vest iz Milana! Rosoneri su Lionu ponudili 25.000.000 evra za Samuela Umtitija koji podjednako uspešno pokriva pozicije štopera i levog beka.

11.53 - Barnli je dogovorio kupovinu belgijskog napadača Jelea Fosena. Genk je prihvatio Barnlijevu ponudu od 3.500.000 evra. Fosen je prethodnu sezonu igrao za Midlzbro kao pozajmljen igrač Genka.

11.48 - Lacio želi da blindira Lukasa Bilju. Rimljani su Argentincu ponudili novi ugtovor do 2020. godine sa platom od 2.200.000 evra po sezoni.

11.42 - Sporting iz Lisabona želi da vrati argentinskog levog beka Emilijana Insuu koji je prošlu sezonu proveo u Rajo Valjekanu. On je za Sporting igrao od 2011. do 2013. godine.

11.36 - Atletiko Madrid je spreman da potroši još 50.000.000 evra za trojicu fudbalera koji su im neophodni kao zamene za Mirandu, Ardu Turana i poziciju levog beka koja je bila kritična prošle szeone. Napoliju nude 30.000.000 evra za Gulama i Kaljehona, a Monaku 20.000.000 evra za Ajmena Abdenura. Opširnije o celoj priči, pročitajte OVDE.

11.30 - Jedini razlog zašto Čarli Ostin još nije prešao u Njukasl je taj što napadač oteže i čeka ponudu Čelsija, tvrde ostrvski mediji. Svrake su Kvins Park Rendžersima ponudile preko 20.000.000 evra za Ostina.

11.26 - ZVANIČNO: Lacio je produžio ugovor sa Edsonom Brafhajdom, pošto je Holanđaninu bio istekao ugovor sa Rimljanima

11.20 - Milanova potraga za štoperom se nastavlja, a Alesio Romanjoli ostaje jedna od glavnih želja. Rosoneri su povećali ponudu sa 15.000.000 na 18.000.000 evra za mladog defanzivca Rome. Sada je Vučica na potezu...

11.13 - Posle samo jedne sezone u Portu, španski napadač Adrijan Lopez se sprema za novu selidbu. Nekadašnji napadač madridskog Atletika je blizu odlaska na pozajmicu u Deportivo iz La Korunje koji pravi solidan tim za narednu sezonu.

11.08 - Empoli je sve prijatno iznenadio u minuloj sezoni, a jedan od njazapaženijih igrača je bio albanski reprezentativac Elseid Hisaj. Prvo su interesovanje za njega pokazali Bolonja i Fiorentina, a sada su bundesligaši Šalke i Bajer Leverkuzen ušli u trku za njegov potpis.

11.00 - Đovani Dos Santos sigurno napušta Viljareal, pošto ga je trener Marselinjo stavio na listu igrača na koje ne računa. Meksikanac ima unosnu ponudu Los Anđeles Galaksija i najverovatnije će se pridružiti Stivenu Džerardu. Inače, odbio je dva kluba iz domovine. Na listi prekobrojnih u Viljarealu su još Aleksandar Pantić, zatim Kani, Espinoza, Moi Gomez i Pereira.

10.52 - Još jedno pojačanje u Valensiji! Inače, klub sa Mestalje je od početka prelaznog roka potrošio najviše novca u Evropi. Uglavnom na otkupe ugovora pozajmljenih igrača poput Rodriga, Negreda, Kansela i Gomeša koji su ih ukupno koštali 90.000.000 evra. Novo pojačanje je supertalentovani Zakarija Bakali koji dolazi kao slobodan igrač pošto mu je sa PSV Ajndhovenom istekao ugovor. On je bio i želja Sevilje. U toku dana će obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor sa Slepim miševima.

10.46 - Juventusov štoper Anđelo Ogbona će danas doputovati u London na pregovore sa Vest Hemom. Čekićari su Juventusu ponudili nešto više od 10.000.000 evra za defanzivca koji nije u planovima Maksa Alegrija i koji je višak posle dolaska talentovanog Ruganija.

10.44 - Nedavno je Džerdan Šaćiri odbio transfer u Stouk iako je Inter prstao na ponudu od 17.000.000 evra. Međutim, premijerligaš sa Britanija stadiona ne odustaje od Švajcarca. Sada su mu ponudili platu od 4.400.000 evra po sezoni!

10.41 - Sevilja i dalje traži naslednika Karlosa Bake, a s obzirom da pregovori oko Ćira Imobilea ne idu željenim tokom, sada je prva meta Edin Džeko iz Mančester Sitija. Podsetimo da je i Roma u pregovorima oko Džeka.

10.38 - Interov direktor Pjetro Auzilio je doputovao u Madrid kako bi završio transfer Atletikovog vezsita Marija Suareza. Španci insistiraju na ceni od 12.000.000 evra. Inter bi pozajmicu s pravom otkupa za 10.000.000 evra jer ima probleme sa finansijskim fer-plejom i želi da transfer Suareza bude registrovan za sledeću godinu. Rezervna opcija je Felipe Melo.

10.35 - Luj van Gal je smekšao stav i spreman je da pusti Davida De Heu u Real Madrid. Ali, samo pod jednim uslovom. Da u suprotnom pravcu krene Serhio Ramos. Novac i De Hea za štopera Reala. Zato je VanGal odlučno krenuo na dovođenje Asmira Begovića i priprema teren za odlazak Španca. Mančester Junajted nudi nešto više od 11.000.000 evra za sjajnog bosanskog golmana iz Stouka. Potersi traže 14.000.000 evra, ali dogovor je na vidiku.

10.30 - Po standardnom običaju krećemo sa vestima iz Engleske. Kristijan Benteke bi trebalo da obeleži ovu nedelju. Liverpul je spreman da plati otkupnu klauzulu od 45.000.000 evra za Belgijanca iz Aston Vile. Redsi su pokušavali da samnje cenu, ali Vila ne popušta. U danima pred nama sledi rasplet i najverovatniji transfer Bentekea na Enfild.

Dobro jutro i dobor došli u još jedan dnevni blog posvećen dešavanjima iz prelaznog roka. Fudbalsku pijacu su minulog vikenda obeležili turski klubovi, a početak nedelje znači i početak ozbiljnijih dešavanja u najjačim ligama Everope. Šta se dešavalo juče na fudbalskoj pijaci, možete da se informišete OVDE. najvažnije vesti od početka prelaznog roka možete pročitati klikom na tag "prelazni rok 2015".

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.