TRANSFER JE ZAVRŠEN: Mateo Garsija karijeru nastavlja u Rasingu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 15:12

TRANSFER JE ZAVRŠEN: Mateo Garsija karijeru nastavlja u Rasingu! (FOTO)

Argentinac ponovo u domovini.

Kako piše "redstarbelgrade.rs" Mateo Garsija više nije fudbaler Crvene zvezde. Naime, omaleni Argentinac je i zvanično potpisao za Rasing iz Aveljandea.

Krilni fudbaler će postati član argentinskog velikana, ekipe Rasinga, a transfer će iznosti 2,5 miliona dolara kao što smo već i najavili.

Rasing je velikan južnoameričkog fudbala, 16 puta je osvajao titulu u Argentini, jednom je bio šampion Južne Amerike i jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampion sveta.

Inače mladi fudbaler je do sada u karijeri nastupao za Instituto, Osasunu, Alkorkon, Aris i Las Palmas iz kojeg je i došao u Zvezdu prošlog leta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.