TRANSFER BOMBA: Trebalo je da dođe u Zvezdu, sada menja Ronalda u Mančesteru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2022, 16:35

TRANSFER BOMBA: Trebalo je da dođe u Zvezdu, sada menja Ronalda u Mančesteru

Već je harao Ostrvom.

Austrijski reprezentativac Marko Arnautović nalazi se na meti slavnog engleskog kluba, Mančester junajteda. Sve je izvesnije da će Kristijano Ronaldo napustiti Old Traford ovog leta, a u prilog toga ide i činjenica da je Portugalac sa klupe počeo novu sezonu na Old Trafordu. Tamošnji mediji navode da su  Crveni đavoli "bacili oko" na Marka Arnautovića.

Austrijski reprezentativac srpskih korena, nastupa za Bolonju, ali je u karijeri briljirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u Premijer ligi. Arnautović je branio boje Stouka i Vest Hema, a u šest sezona postigao je 43 gola. Zbog toga, u Junajtedu su izdvojili 12.000.000 evra za njegov transfer.

Ipak, da bi došlo do posla potrebno je da se poklope neke stvari. Pre svega, da Ronaldo napusti Mančester junajted. Ukoliko bi Ronaldo otišao sa Old Traforda, Erik ten Hag bi od centralnih napadača imao samo Entonija Marsijala. Zbog toga, u Junajtedu su spremni da Bolonji isplate novac sa iskusnog napadača.

Arnautović je prošle sezone stigao u Bolonju iz Šangaja. a na 33 utakmice u Seriji A postigao je 14 golova. Postojala je opcija da Arnautović dođe i u Crvenu zvezdu, ali od toga nije bilo ništa.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.