TRANSFER BOMBA: Đorđević u Virtus dovodi srpskog centra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 19:02

TRANSFER BOMBA: Đorđević u Virtus dovodi srpskog centra (FOTO)

Stvara se srpska kolonija u Bolonji.

Virtus iz Bolonje postaje prava srpska kolonija. Trener je Aleksandar Đorđević, a na terenu su ove sezone bili Miloš Teodosić i Stefan Marković, a ovog leta mogao bi da im se pridruži još jedan Srbin.

U pitanju je Miroslav Raduljica, koji je na meti italijanskog tima, koji je ove sezone igrao Evrokup, a naredne bi mogao da dobije specijalnu pozivnicu za Evroligu. Lokalni portal iz Bolonje vunerebologna.it piše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je iskusni centar blizu Bolonje.

Podseća se da je Raduljica već igrao na “čizmi”, u dresu Olimpije iz Milana. U dresu “manekena” imao je skroman učinak u sezoni 2016/2017 od sedam poena i tri skoka.

La Virtus Bologna sembrerebbe interessata al centro serbo Miroslav Raduljica 🇷🇸#Mercato | #Virtus https://t.co/1I7u4TssPD

— Vu Nere Bologna (@VuNereBologna) May 22, 2020

Đorđević veoma ceni kapitena Srbije. Legendarni as naše košarke je doveo popularnog “Braduljicu” u Panatinikos pre nekoliko sezona, a uspešno su pet godina sarađivali u reprezentaciji Srbije.

Raduljica je prethodnih godina igrao u Kini za Šandong i Đijangsu, a branio je boje FMP, Anadolu Efesa, Albe, Azovmaša, Partizana, dok je u NBA ligi igrao za Milvoki Bakse i kratko za Minesotu Timbervulvse.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.