TRAGEDIJA: Udavila se dvogodišnja ćerkica slavnog Šakila Bareta

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 16:21

TRAGEDIJA: Udavila se dvogodišnja ćerkica slavnog Šakila Bareta

Ništa ne ukazuje na sumnjive okolnosti smrti

Dvogodišnja ćerka NFL igrača Tampa Bej Bakanirsa Šakila Bareta udavila se danas u bazenu u porodičnoj kući, saopštile su vlasti.

Policajci su primili poziv da je Araja, najmlađa ćerka Šakila Bareta, pala u bazen oko 9:30 po lokalnom vremenu.

Ona je potom odvezena u bolnicu u Tampi na Floridi i proglašena mrtvom, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Policija je saopštila da je istraga u toku, ali da ništa ne ukazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sumnjive okolnosti smrti.

Hi Neha ki bachi !!

The two-year-old daughter of a #TampaBayBuccaneers #NFL player drowned in a swimming pool at the family's home. She was taken to a hospital in #Tampa, #Florida, and pronounced dead.https://t.co/3rG77YuDqI https://t.co/gr4MiM341y

— Imran Iftikhar (@Hero_of_Univers) May 1, 2023

- Današnje tragične vesti slomile su srca svih članova porodice Bakanirsa. Molimo se za Šeka, Džordanu i celu familiju Beret tokom ovih nezamislivo teških trenutaka za njih. Znamo da nijedna reč ne može da pruži utehu u ovakvom trenutku, ali želimo da kažemo da smo uz njih - navodi se u saopštenju kluba Američki mediji objavili su da je devojčica tokom rođendanske žurke upala u bazen i udavila se, a uprkos brzoj reakciji odraslih koji su je odmah izvukli iz vode i pozvali lekare, nije joj bilo spasa.

Baret (30) i njegova supruga imaju još troje dece.

Igrač američkog fudbala je već pet godina u Tampa Bej Bakanirsima, nakon što je prve četiri sezone u karijeri proveo u Denver Bronkosima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.