TRAGEDIJA UOČI DERBIJA U FRANCUSKOJ: Navijač Nanta UBIJEN posle sačekuše koju su priredili gostima

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 11:42

TRAGEDIJA UOČI DERBIJA U FRANCUSKOJ: Navijač Nanta UBIJEN posle sačekuše koju su priredili gostima

Brzo je doveden u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da ga spasu.

Navijač Nanta podlegao je povredama u noći između subote i nedelje nakon što je nekoliko sati pre toga uboden nožem u napadu pristalica gostujuće Nice pre početka utakmice 14. kola Lige 1, saopštio je klub iz Bretanje.

Do tragedije je došlo kada je grupa navijača Nanta iz zasede napala kolonu vozila u kojoj su se navijači Nice kretali ka stadionu.

An FC Nantes supporter has died after >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << being stabbed before last night's match against OGC Nice. https://t.co/HWbjS6TOq8

— Get French Football News (@GFFN) December 3, 2023

Tada se i dogodilo da je jedan navijač domaćih (31), pripadnik grupe "Brigade Loire", zadobio nažalost fatalan ubod nožem u leđa.

Njega su prijatelji dovezli u lokalnu bolnicu gde je odmah operisan, ali je nekoliko sati kasnije podlegao povredama.

Lekip navodi da je istraga u toku i da ima uhpšenih učesnika ovog nemilog događaja. Svedoci su ispitivani tokom cele noći.

Što se tiče samog meča, Nant je pobedio Nicu rezultatom 1:0 i ostavio goste na drugom mestu tabele Lige 1 sa bodom zaostatka za Pari sen Žermenom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.