TRAGEDIJA U ITALIJI: Ubijen fudbaler u Palermu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2023, 10:05

TRAGEDIJA U ITALIJI: Ubijen fudbaler u Palermu

Svemu je prethodio sukob u noćnom klubu.

Nekadašnji mladi fudbaler Palerma i Torina Rosolino Ćelesija (22) ubijen je u jednom noćnom klubu. Kako prenose italijanski mediji, Ćelesija je izrešetan u toaletu noćnog kluba u Palermu, igrača su ubila dvojica braće.

Kako prenose italijanski mediji, Ćelesija je izrešetan u toaletu noćnog kluba u Palermu, igrača su ubila dvojica braće. Stariji od braće je u fudbalera ispalio tri metka u grudi i vrat, a iako je brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prebačen u bolnicu, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Il Presidente Urbano Cairo e tutto il Torino Football Club partecipano sentitamente al dolore della famiglia Celesia per la scomparsa di Rosolino Celesia, ex calciatore del settore giovanile granata.

Ai suoi cari, a tutti i parenti e ai tantissimi amici il cordoglio e… pic.twitter.com/CoO8ecyAEz

— Torino Football Club (@TorinoFC_1906) December 21, 2023

Mediji sa Apenina prenose da je brutalnom ubistvu na Siciliji prethodila žestoka svađa Ćelesija sa pomenutom braćom, a nakon razgovora sa svedocima i pregleda snimaka sa sigurnosnih kamera, policija je uhapsila dva brata startosti od 17 i 22 godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.