TRAGEDIJA U BRAZILU: Požar u trening centru Flamenga, poginulo 10 osoba!

Izvor: Večernje novosti, 08.Feb.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U BRAZILU: Požar u trening centru Flamenga, poginulo 10 osoba!

U požaru koji je zahvatio spavaonicu trening centra za mlade igrače poginulo 10 osoba. Žrtve još uvek nisu identifikovane, ali je poznato da su tu boravili fudbaleri uzrasta od 14 do 17 godina U požaru koji je zahvatio spavaonicu trening centra za mlade fudbalere jednog od najvećih brazilskih klubova Flamenga, u Rio de Žaneiru poginulo je 10 osoba, preneli su danas brazilski mediji.Takođe, u trening centru Ninjo de Urubu, smeštenom u zapadnoj zoni Rio de Žaneira, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << povređene su tri osobe, koje su odmah odvedene u bolnicu.PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL U GRČKOJ: Fudbaler prebio sudiju! Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), požar je izbio jutros, dok su igrači spavali. Uzrok požara i dalje je nepoznat.Nijedna žrtva do sada nije identifikovana, ali je poznato da su fudbaleri uzrasta od 14 do 17 godina koristili spavaonicu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Rambo" Petković: Moje srce plače...

Izvor: RTS, 08.Feb.2019

Nekadašnji srpski fudbaler i čovek koji je ostavio veliki trag u Brazilu Dejan "Rambo" Petković veoma emotivno je reagovao na tragediju koja je zadesila brazilski Flamengo, čiji je dres nosio sa velikim uspehom. . U požaru...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.