TRAGEDIJA U BOSNI: Fudbaler (32) poginuo u rudniku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 13:17

TRAGEDIJA U BOSNI: Fudbaler (32) poginuo u rudniku!

Region zavijen u crno...

Fudbaler Mersed Pulinović (32) poginuo je u teškoj nesereći koja se dogodila u rudniku u blizini Tuzle.

Pulinović je branio boje nekoliko niželigaša u Bosni i Hercegovni, a poslednji klub za koji je nastupao bila je Mladost Suha.

- Naš kolektiv je pogodila zaista tužna vest. Mersed Pulinović Taran, igrač našeg kluba, je izgubio život nesrećnim slučajem. Nemamo dovoljno reči kako bi smo opisali ovu tugu i bol koja nas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zadesila nakon vesti da Taran više nije sa nama. U ime uprave, igrača i navijača izražavamo duboko saučešće porodici - navodi se u zvaničnoj objavi niželigaša iz Bosne.

Mediji iz komšiluka prenose da je nesrećni fudbaler pao na transportnu traku koja je bila u pokretu i zadobio teške povrede. Odmah je prebačen u bolnicu u Tuzli, međutim, sat vremena kasnije podlegao je povredama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.