TRAGEDIJA TRESE AMERIKU I ENGLESKU: Udavio se veliki talenat ostrvskog fudbala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 14:34

TRAGEDIJA TRESE AMERIKU I ENGLESKU: Udavio se veliki talenat ostrvskog fudbala!

Javnost u šoku.

Stravična nesreća u Južnoj Karolini. Engleski fudbaler poreklom iz Gane, Derik Otim (24) udavio se u jezeru Kiovi navode mediji iz Sjedinjenih Američkih Država.

Vest da je nakadašnja velika nada Notingem Foresta tragično preminula zatekla je sve, a prvi se oglasio njegov bivši klub,  šampion Evrope iz 1979. i 1980.

- Počivaj u miru Deriče! Svi u Notingemu su zatečeni saznanjem da je naš nekadašnji omladinac preminuo. Misli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svih u klubu su uz njegovu familiju i prijatelje - piše na zvaničnom Tviter profilu slavnog kluba.

Rest in peace, Derrick ❤️

#NFFC are saddened to learn of the passing of former academy player Derrick Otim.

The thoughts of everyone at the club go out to his friends and family at this tragic time. pic.twitter.com/zqR5thSHlm

— Nottingham Forest FC (@NFFC) July 5, 2020

Kiovi je jedno od najopasnijih jezera u Americi, a samim tim i u svetu. U proteklih 25. godina udavile su se čak 32. osobe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Engleski fudbaler se udavio u jezeru

Izvor: B92, 05.Jul.2020

Bivša velika nada Notingem Foresta Derik Otim udavio se u jezeru u Sjedinjenim Američkim Državama...Stravična nesreća u Južnoj Karolini. Engleski fudbaler poreklom iz Gane utopio sse u jezeru Kiovi navode mediji iz SAD...Vest da je nakadašnja velika nada Notingem Foresta tragično preminula zatekla...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.