TRAGEDIJA! Reflektor pao tokom utakmice i ubio navijača (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 16:31

TRAGEDIJA! Reflektor pao tokom utakmice i ubio navijača (VIDEO)

Strašne scene.

U španskom gradiću Pola de Lenja, tokom utakmice trećeligaša Lenensea i Lealtad de Viljavisioza, pao je reflektor i usmrtio jednog navijača na tribini.

Prema informacijama koje su preneli lokalni mediji, do ove nesreće došlo je usled jakog vetra. Nesrećni navijač je preminuo na licu mesta, a drugi je odvezen u bolnicu.

Un espectador muere al caer un poste de luz sobre la grada de un estadio en Pola de Lena (Asturias) pic.twitter.com/Az3HN0KcwR
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— EL ESPAÑOL (@elespanolcom) February 14, 2022

Lekari se bore za njegov život, jer je zadobio frakturu lobanje.

Stadion je, odlukom lokalnih vlasti, zatvoren za dalju upotrebu i na njemu će utakmice moći da se igraju tek kada se renovira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.