TRAGEDIJA ODLOŽILA MEČ U VALENSIJI: Buknuo požar, ima i poginulih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 18:08

TRAGEDIJA ODLOŽILA MEČ U VALENSIJI: Buknuo požar, ima i poginulih!

Nikome nije do fudbala...

Utakmica 26. kola španske lige između fudbalera Valensije i Granade, koja je trebalo da se odigra u subotu, pomerena je zbog požara u Valensiji u kojem su poginule najmanje četiri osobe. Takođe, svoj duel su otkazali i drugoligaši, Levante i Andora.

Zahtev za odlaganje utakmice protiv Granade je prihvaćen - navela je Valensija i dodala da će naknadno biti određen novi termin za odigravanje tog meča.

Estamos tremendamente >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << desolados al confirmarse la presencia de víctimas mortales en el incendio de Campanar. Queremos enviar nuestras más sinceras condolencias a las familias y allegados de las víctimas.

Asimismo, reiteramos todo nuestro apoyo a los héroes que siguen trabajando… pic.twitter.com/U4nnLQgLQ7

— Valencia CF (@valenciacf) February 23, 2024

Najmanje četiri osobe poginule su u požaru koji je u četvrtak zahvatio stambenu zgradu od 14 spratova u Valensiji, a 14 osoba se vodi kao nestalo.

Sve utakmice ovog vikenda u Španiji će početi sa minutom ćutanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.