TRAGEDIJA NA TRCI OKO ŠVAJCARSKE: Biciklista poginuo, imao je samo 26 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 14:22

TRAGEDIJA NA TRCI OKO ŠVAJCARSKE: Biciklista poginuo, imao je samo 26 godina

Užasne vesti.

Švajcarski biciklista Đino Meder poginuo je tokom pete etape Trke oko Švajcarske, potvrdio je u petak njegov tim Bahrein Viktorijus.

Mader je od povreda koje je zadobio preminuo u petak ujutru. Imao je 26 godina.

Do nesreće je došlo u četvrtak, na 197. kilometru pete etape trke kada se Mader sudario sa američkim biciklistom Magnusom Šefildom.

Detalji koji su doveli do tragedije su predmet istrage.

🙏🏻 Gino, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << thank you for the light, the joy, and the laughs you brought us all, we will miss you as a rider and as a person.

❤️ Today and every day, we ride for you, Gino.

🔗 https://t.co/CSx5BsWfRz pic.twitter.com/caBmfmWwyg

— Team Bahrain Victorious (@BHRVictorious) June 16, 2023

Američki biciklista je prevezen u bolnicu u svesnom stanju, ali ugruvan, dok je Švajcarac pao u vodu, i kako se navodi, već tada nije bio u svesnom stanju.

Prebačen je helikopterom u bolnicu, ali nije uspeo da se izbori sa zadobijenim povredama.

- Đino, hvala ti za svetlost, radost i smeh koji si nam doneo. Nedostajaćeš nam kao biciklista i osoba. Danas i svaki drugi dan, vozimo za tebe - poručili su iz njegovog tima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.