TRAGEDIJA NA OMLADINSKOM TURNIRU: Mladi fudbaler (15) preminuo od posledica tuče na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 20:43

TRAGEDIJA NA OMLADINSKOM TURNIRU: Mladi fudbaler (15) preminuo od posledica tuče na terenu

Jeziva dešavanja...

Mladi fudbaler (15) preminuo je u bolnici od posledica dobijenih udaraca u tuči na utakmici na međunarodnom omladinskom turniru u Frankfurtu. Izbila je opšta tuča na meču njegovog i protivničkog tima i dobio je koban udarac u glavu.

Njega je udario 16-godišnji igrač francuskog kluba i tom prilikom mu naneo teške povrede mozga.

Mladi fudbaler se borio za život, ali posle nekoliko dana u bolnici i velike borbe, preminuo je. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Frankfurtska policija je objavila da će narednih dana biti objavljena i autopsija, dok će napadač koji je zadao kobni udarac, ostati u pritvoru.

Tuča između dečaka berlinskog i francuskog tima dogodila se posle meča u nedelju, a policija trenutno i dalje vrši istragu o svim okolnostim, te su zamolili svedoke i ljude koji imaju snimke da dođu i predaju ih policiji i daju izjave, prenosi "Telegraf".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.