TRADICIJA SE NASTAVLJA: Iz Mege u Denver!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 16:04

TRADICIJA SE NASTAVLJA: Iz Mege u Denver!

Deo stručnog štaba...

Trener Mege Marko Barać je na poziv NBA šampiona Denver Nagetsa otputovao u SAD, gde će biti deo stručnog štaba ekipe iz Kolorada na Letnjoj ligi.

Barać će najpre boraviti u Denveru tokom priprema za Letnju ligu, a potom će biti deo stručnog štaba Nagetsa tokom Letnje lige koji se održava u Las Vegasu od 7. do 17. jula.

Marko Barać je na trenersku klupu Mega MIS-a stigao leta prošle godine i već u prvoj sezoni sa najmlađim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << timom ABA lige stigao do plej-ofa.

- Domogao se i finala Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a vodio je i podmlađen sastav do polufinala Superlige Srbije. Poziv NBA šampiona samo je još jedna potvrda kvalitetnog Baraćevog rada u protekloj takmičarskoj godini - saopštila je Mega.

Our head coach Marko Barac in the staff of the @nuggets at the NBA Summer League 🙌🏻



Trener Mega MIS-a Marko Barać je na poziv NBA šampiona Denver Nagetsa otputovao u SAD, gde će biti deo stručnog štaba ekipe iz Kolorada na Letnjoj ligi. 👏🏻🏀https://t.co/0GeZDvUXu7 pic.twitter.com/TYQ4WyN7gX

— KK Mega (@KKMegaBasket) July 3, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.