TOTI OTVORIO DUŠU: Oterali su me iz Rome! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2021, 19:48

TOTI OTVORIO DUŠU: Oterali su me iz Rome! (FOTO)

Igrao čak 24 godine u dresu Vučice.

Legendarni Frančesko Toti pre skoro četiri godine je završio karijeru, a nakon toga dobio je jednu od direktorskih pozicija u Romi.

Toti je celu svoju karijeru proveo u dresu Rome u kojem je igrao čak 24 godine, a nakon što je okačio kopačke o klin odlučio je da ostane u rimskom klubu.

Međutim, Toti se nije dugo zadržao u Romi i odlučio je da napusti klub nakon nesuglasica s čelnicima. To se nije svidelo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijačima Rome i osudili su potez čelnika kluba da se tako lako odreknu najveće legende Vučice.

Francesco #Totti met #Reggina executives and his former #ASRoma teammate Jeremy #Menez today. https://t.co/4BkUJKXkCq #Roma #SerieA #Calcio #SerieB pic.twitter.com/FCzGx7aK5l

— footballitalia (@footballitalia) February 17, 2021

Toti je nekoliko godina kasnije izjavio da je verovao da će celi život provesti u Romi.

- Mislio sam da ću zauvek biti u Romi. No, stavili su me uza zid i naterali da donesem odluku koju nikad ne bih donio. Napravio sam izbor i odlučio da odem iz kluba, ali da ostanem u svetu fudbala- rekao je Totti i dodao.

Kori Volden se vraća u tim Crvene zvezde, ali i dalje nema Rita, Noka, Koloma i Hola. Otud i kvota od 1,30 na pobedu Žalgirisa danas od 19 sati. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Žalgiris – Crvena zvezda.

- Da smo seli i popričali to sigurno ne bi bilo ovako. Ipak, nije ih bila briga za mene i odlučio sam da odem. Ljut sam što su me isključili na takav način, ali život ide dalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.