TOŠIĆ POSLE ODGOVORA UEFA: Nisam bio optimista (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOŠIĆ POSLE ODGOVORA UEFA: Nisam bio optimista (FOTO)

Neće se naći na terenu u meču protiv Jang Bojsa.

Sačekao je fudbalere Partizana hladan tuš juče posle utakmice u Kupu protiv Rada, pošto je stigao odgovor UEFA na žalbu crno-belih. Podsetimo, tim iz Humske je uložio žalbu, da se Zoranu Tošiću ukine jedan žuti karton iz elitnog takmičenja, s obzirom da je bilo evidentno da mu je neopravdano pokazana javna opomena, ali UEFA nije imala sluha za to. Popularni Bambi će tako propustiti utakmicu godine u Humskoj, protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jang bojsa narednog četvrtka, u 5. kolu Lige Evrope.

Pročitajte i:

U TRI UJUTRU: Ožegović je asistirao Tošiću, pa je na Instagram ostavio ZANIMLJIVU poruku (VIDEO+FOTO)

ŽELI DA IDE: Reprezentativac Srbije OZBILJNO razmišlja o promeni sredine. Ima JAK RAZLOG (FOTO)

SRBI NISU JEDINI: Još TRI selekcije zovu ORLOVI, a ovo su SVI NADIMCI učesnika Mondijala (FOTO)

Iako su se navijači i ljudi u klubu nadali da će UEFA drugačije reagovati, Tošić je posle pobede nad Radom priznao da nije iznenađen.

- Jako mi je žao zbog toga. Bio sam svestan da me očekuje suspenzija ako dobijem žuti karton i bežao sam od takvih situacija. Nažalost, u jednoj situaciji kada me je igrač udario, sudija je pokazao karton. Žao mi je jako, ali verujem u momke da mogu da dođu do podviga i da možemo da prođemo dalje. Iskreno, nisam nikada video da je nekome skinut žuti karton, možda crveni ako se vidi greška sudije... Nisam bio optimista od samog početka, ali šta da se radi. Krivo mi je što neću biti akter jedne tako važne utakmice, zbog kojih sam i došao ovde - objašnjava Tošić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.