TORES NIJE OZBILJNO POVREĐEN

Izvor: Kurir, 13.Jul.2010, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TORES NIJE OZBILJNO POVREĐEN

LIVERPUL - Uprava Liverpula izrazila je uverenje da povreda prepona napadača Fernanda Toresa nije toliko ozbiljna da bi španski reprezentativac duže odsustvovao s terena.

Tores je prepone povredio u nedeljnom finalu Mundijala u Južnoj Africi u kome je njegova Španija pobedila Holandiju sa 1:0 i osvojila prvu titulu prvaka sveta.

Napadač Liverpula nije mnogo pomogao pošto je igrao u vrlo lošoj formi na koju je uticala i povreda desnog kolena zbog koje je propustio finiš >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prošle sezone. Ubrzo je na Mundijalu izgubio mesto u startnoj postavi Španaca.

U finalu je igrao tek od drugog minuta drugog produžetka, ali nije dočekao poslednji sudijski zvižduk, pošto se povredio u jednom trku pa je na nosilima iznesen sa terena.

Šef Liverpulovog lekarskog tima Piter Brukner već je o stanju 26-godišnjeg Toresa razgovarao s kolegama iz španske reprezentacije.

"U pitanju je povreda mišića koja nije toliko ozbiljna. Tores ne bi trebalo da dugo pauzira", kazao je Brukner.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.