TORES HELIKOPTEROM ULETEO U ČELSI?

Izvor: Kurir, 31.Jan.2011, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TORES HELIKOPTEROM "ULETEO" U ČELSI?

LIVERPUL - Fudbaler Liverpula Fernando Tores napustio je danas trening centar kluba u helikopteru, čime su se pojačala nagađana da bi španski reprezentativac mogao da pojača Čelsi.

Britanski mediji prenose da je Čelsi spreman da plati 50 miliona funti za centarfora, ali je Liverpul do sada odbijao sve ponude i negirao postojanje pregovora.

Ponedeljak je poslednji dan zimskog prelaznog roka.

Tores ima ugovor do 2013. godine, a jedan je od najtraženijih igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u svetu fudbala, uprkos slabom nastupu za Španiju na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu.

On je postigao pobednički gol za Španiju u finalu Evropskog prvenstva 2008. godine protiv Nemačke. Odigrao je 142 utakmice za Liverpul i postigao je 81 gol.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.