TORCIDA NE PRIZNAJE KOSOVO

Izvor: Kurir, 05.Sep.2010, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TORCIDA NE PRIZNAJE KOSOVO

Split kontrira hrvatskoj vladi! Na zvaničnom sajtu fanova Hajduka www.torcida.hr prethodnih dana moglo se videti uputstvo za odlazak na utakmicu osmine finala Svetskog prvenstva u Turskoj između

Split kontrira hrvatskoj vladi!

Na zvaničnom sajtu fanova Hajduka www.torcida.hr prethodnih dana moglo se videti uputstvo za odlazak na utakmicu osmine finala Svetskog prvenstva u Turskoj između Srbije i Hrvatske. Interesantno je, međutim, da je uz tekst postavljena i mapa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Balkana na kojoj je prikazana Srbija sa Kosovom.

Na pojedinim navijačkim forumima u Hrvatskoj već je počelo da se komentariše to što Torcida ne priznaje državnost južne srpske pokrajine. Navijači Hajduka su iznenađeni što njihovo udruženje „kontrira“ zvaničnoj hrvatskoj politici.

Međutim, ubrzo pošto je Kurir stupio u kontakt s udruženjem navijača Hajduka, na sajtu je osvanula druga verzija mape, ovog puta granice Kosova bile su jasno ucrtane.

Inače, juče je u Splitu održan sastanak navijača za put u Atinu, a ostalima su savetovana tri pravca kretanja, avionom iz Zagreba ili Rima, brodom iz Splita, kao i autobusom preko Crne Gore i Albanije.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.