TOLE ŽALI ZA PETRIĆEM

Izvor: Kurir, 28.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOLE ŽALI ZA PETRIĆEM

Predsednik Partizana Tomislav Karadžić nije iznenađen odlukom generalnog sekretara Gordana Petrića da se povuče s funkcije, ali obećava da će se potruditi da ga zadrži u klubu na drugoj dužnosti. Aktuelni vršilac dužnosti predsednika FSS najavljuje da će za nekoliko nedelja biti rešen i njegov dalji status u redovima srpskog šampiona.

- Očekivali smo Petrićevo povlačenje jer na je na vreme nagovestio takvu mogućnost. Moram da priznam da mi je mnogo žao što na neki način >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gubimo kvalitetnog i mladog funkcionera. Isto tako, obećavam da ćemo u dogovoru s njim pronaći odgovarajući posao kako bismo ga zadržali pored nas. Do promocije novog genseka tu dužnost će obavljati Darko Grubor - rekao je Karadžić.

Prvi čovek crno-belih tvrdi da će uprava spremna dočekati početak letnjeg prelaznog roka, kako bi se tim pojačao za kvalifikacije u Ligi šampiona.

- Trenutno se u sportskom menadžmentu prave analize o igračima. Od dogovora direktora Ivana Tomića i šefa stručnog štaba Slaviše Jokanovića zavisi koga ćemo da dovedemo i koje pozicije moramo da pojačamo. Što se tiče budžeta, njegov iznos će da zavisi od Tomićevog zahteva, koji će biti u skladu sa našim mogućnostima.

Izbori za novu skupštinu nisu u prvom planu kod Tomislava Karadžića, koji je, nezvanično, prvi favorit da preuzme rukovođenje Fudbalskim savezom Srbije.

- Zaokupljen sam dešavanjima u Partizanu, o poslu u Savezu nisam mnogo razmišljao. Ima dovoljno vremena do zasedanje Skupštine. Za nekoliko nedelja biće poznat moj status i čemu ću se posvetiti u budućnosti - kaže Karadžić.[ antrfile ]

ŽUKA: OSTAJEM!

Brazilski fudbaler Antonelo Žuka izjavio je danas da će i sledeće sezone ostati u Partizanu, s kojim želi da obezbedi plasman u Ligu šampiona, drugi put u istoriji beogradskog kluba.

- Ostajem u Partizanu, jer imam ugovor s klubom i lepo mi je ovde. Za nekoliko dana idem u Brazil, ali samo da se odmorim i da provedem vreme sa porodicom. Vraćam se za 20 dana, i tada ću početi da se spremam za izazove koji nas očekuju sledeće sezone - rekao je Žuka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.