TOBDŽIJE RAZBIJAJU KASU: Arsenal nudi Vest Hemu 104 miliona evra za Deklana Rajsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 16:56

TOBDŽIJE RAZBIJAJU KASU: Arsenal nudi Vest Hemu 104 miliona evra za Deklana Rajsa

Čekićari traže 115 miliona uz dodatne bonuse.

Rukovodstvo Arsenala ponudilo je Vest Hemu oko 104 miliona evra obeštećenja za engleskog fudbalskog reprezentativca Deklana Rajsa, prenosi Dejli mejl. Britanski mediji navode da se u narednim nedeljama očekuju teški pregovori dva kluba, pošto Vest Hem želi najmanje 115 miliona evra obeštećenja uz dodatne bonuse.

Arsenal je navodno ponudio Rajsu višegodišnji ugovor uz nedeljnu zaradu od 345.000 evra. Jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << engleskih fudbalera ima ambiciju da naredne sezone igra za klub, koji će konkurisati za titulu u Premijer ligi, a interesovanje za Rajsa pokazali su Mančester siti i Mančester junajted.

Rajs, koji je ponikao u mlađim kategorijama Čelsija, kompletnu profesionalnu igračku karijeru proveo je u Vest Hemu. On je za londonski klub ove sezone odigrao 46 utakmica i postigao je četiri gola. Rajs (24) je prošao omladinske selekcije Republike Irske, a odigrao je i tri meča za A tim ove zemlje. On je od 2019. standarni član engleske fudbalske reprezentacije.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.