”TOBDŽIJE” PALE NA EMIRATIMA: Liverpul izbacio Arsenal

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2024, 21:18

”TOBDŽIJE” PALE NA EMIRATIMA: Liverpul izbacio Arsenal

FA kup...

Fudbaleri Liverpula dobili su veliki derbi 3. runde FA kupa pošto su savladali Arsenal na "Emiratima" rezultatom 2:0 (0:0).

Tim Jirgena Klopa je do trijumfa došao u poslednjoj četvrtini meča, kada je uspeo da kazni dotadašnje promašaje domaćina.

"Tobdžije" su mogle do vođstva preko Risa Nelsona već u trećem minutu, te Martina Odegarda u prvom poluvremenu kada je pogodio prečku.

U 78. minutu je Lukas DIjas imao sjajnu šansu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi minut kasnije Diogo Žota pogodio prečku.

I onda u jeku napada "crvenih" autogol postiže Poljak Jakub Kivior, levi bek Arsenala koji je savladao sopstvenog golmana i doneo prednost rivalu.

Arsenal je krenuo na sve ili ništa, a na kraju je kažnjen u petom minutu nadoknade kada je Dijas potvrdio pobedu i prolaz Liverpula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.