TO JE TO, IDEM DA SE NAPIJEM: Madar blista nakon osvojene titule!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 00:07

"TO JE TO, IDEM DA SE NAPIJEM": Madar blista nakon osvojene titule!

Partizan šampion nakon deset godina.

Košarkaši Partizana su uspeli i osvojili su titulu po prvi put nakon 10 godina u ABA ligi! U finalnoj seriji su slavili protiv Crvene zvezde sa 3:2, a u majstorici su bili bolji pred svojim navijačima sa 96:85, gde je u Areni ispisana i istorija. Nakon meča usledilo je veliko slavlje, a pred medije je izašao Jam Madar.

- Mi smo šampioni. Neverovatan osećaj, neverovatna serija. Nema boljeg osećaja za nas kao tim, koji smo radili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ovo dve sezone. Hvala svim navijačima na podršci, radili sve što smo mogli da im ispunimo želje. Pobedili smo tri utakmice u finalu, na našem terenu, ne na nekom drugom. Idem da se napijem - poručio je Madar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.