TO JE TA EKIPA Orlovi spremni za početak Eurobasketa

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO JE TA EKIPA "Orlovi" spremni za početak Eurobasketa

Zvaničnim fotografisanjem pred početak šampionata Evrope, okončana je i poslednja obaveza naše reprezentacije uoči starta nadmetanja na Eurobasketu, pa misli "orlova" i svih njihovih navijača mogu da se usmere na prvi izazov - sudar sa moćnom Španijom, u subotu od 18 časova u Berlinu.

Selektor Aleksandar Đorđević je sa svojim saradnicima okupio ekipu za koju se odlučio, pa su Simonović, Erceg, Kuzmić, Milutinov, Raduljica, Bjelica, te u donjem redu Milosavljević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Marković, Nedović, Bogdanović, Kalinić i kapiten Teodosić stali pred foto-reportere kako bi zajedničkom fotografijom ozvaničili kraj svih priprema i - polazak u jako tešku misiju.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2015

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO: Ko sme Gasolu da nešto zabrani?

Izvor: Mondo, 04.Sep.2015

Pa čak i da tokom treninga, na primer, koristi mobilni telefon...Foto: MONDO/Mladen Šolak../od izveštača MONDA iz Berlina/..Učešće Pau Gasola u ovoj reprezentativnoj akciji ulilo je veru Španiji. Na Pirinejima ponovo veruju da će se "furija" vratiti kući sa velikog takmičenja okićena zlatom...Njegov...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.