TO JE NAJUSPEŠNIJI POSLOVNI POTEZ: Otkriveno sve o transferima Boaćija i Degeneka

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO JE NAJUSPEŠNIJI POSLOVNI POTEZ: Otkriveno sve o transferima Boaćija i Degeneka

Tačno u evro.

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde u intervjuu za banjalučku televiziju Elta komentarisao je između ostalog odlaske i povratke Miloša Degeneka i Ričmonda Boaćija.

- To su možda i najuspešniji poslovni potezi Crvene zvezde. Mi smo Degeneka doveli za 200.000 evra iz Japana, prodali smo ga za četiri miliona. Vratili smo ga za milion i po i sad imamo ponudu za njega tri miliona.Ovaj koronavirus je stopirao transfere sve u Kini. Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i sa Boaćijem. Doveli smo ga za nulu, prodali smo ga za pet i po miliona, vratili smo ga za dva i po i njegova vrednost je ponovo ogromna. Više puta smo zaradili na osnovu tih poteza - rekao je Zvezdan Terzić.

Mediji u Srbiji su preneli da će Terzić na kraju sezone otići u Fudbalski savez, a da će u klub iz Ljutice Bogdana doći Nemanja Vidić i Marko Pantelić.

- Sve te medijske spekulacije možemo da doživimo samo kao jednu zlonamerno pisanje i pokušaj destabilizacije Zvezde. Sebe vidim u Crvenoj zvezdi i danas i u narednih 10-20 godina - rekao je Terzić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Tamara Čurović.

I would be scared of myself too, but I don’t bite I promise 😂🎉🍒 #tbt❤️

Објава коју дели Tamara Čurović (@_atalanta__) дана 23. Нов 2019. у 11:12 PST

I kad sam ubijena, reci mi da sam lepa 😂🏃‍♀️⚡️ 10x400 🙌🏻 #maserati @kolod.onlajn 😜💁🏼‍♀️

Објава коју дели Tamara Čurović (@_atalanta__) дана 24. Дец 2019. у 5:19 PST

Posle svake uspesne tezge zna se sta sledi 🇩🇪🏝🎾

Објава коју дели Tamara Čurović (@_atalanta__) дана 9. Јул 2018. у 11:34 PDT

Not the result/ game I was hoping for today but overall great week so far for me. It felt great to finally play on the level I can ( but for some reason I don’t)..Thankful to my @playerzonetennisteam_ , @dachasavic @filipunki @meister2808 @nonstopfitness_serbia @kolod.onlajn who make me better player and person every day :) Looking forward to new challenges 💁🏼 #15kfinalist 🥈

Објава коју дели Tamara Čurović (@_atalanta__) дана 14. Апр 2019. у 2:38 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.