TO JE MORALO DA SE DOGODI: Centar napustio Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 13:35

TO JE MORALO DA SE DOGODI: Centar napustio Zvezdu

Pao potpis.

Krilni centar Nemanja Popović novi je košarkaš Mege, saopštio je danas klub na zvaničnom sajtu. Popović (21) je u Megu došao iz Crvene zvezde gde je posle zapaženih rola u omladinskim selekcijama priključen prvom timu 2018. godine.

Igrao je potom na pozajmici u Žarkovu tokom sezone 2018/19, zatim je po jednu godinu proveo u OKK Beogradu i FMP-u.

Potpisao je leta 2021. trogodišnji ugovor sa crveno-belima i takmičarski debi za seniorsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipu upisao u septembru iste godine.

U januaru 2022. pozajmljen je Vojvodini, za koju je prosečno postizao 10,9 poena, uz 5,9 skokova tokom drugog dela 2021/22 sezone.

Sa reprezentacijom Srbije do 16 godina osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. godine u Crnoj Gori, a bio je član i selekcije do 17 godina na Svetskom prvenstvu narednog leta u Argentini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.