TITULA ZA OBRADOVIĆA: Ni fenomenalni Vembenjana nije uspeo da produži seriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 23:22

TITULA ZA OBRADOVIĆA: Ni fenomenalni Vembenjana nije uspeo da produži seriju

Uzbudljiv meč je viđen.

Košarkaši Monaka postali su šampioni Francuske. Oni su u gostima pobedili Metropolitan rezultatom 85:92 i tako su sa 3:0 u finalčnoj seriji došli do trofeja.

Parižani su imali prednost tokom većeg dela meča, ali ni u jednom trenutku to vođstvo nije garantovalo pobedu.

Nije ekipi Levaloa pomogao ni neverovatni Viktor Vembenjama koji je meč završio sa 22 poena i sedam skokova, ali i dve asistencije, dok ga Tomas ispratio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 20 poena, a Džons je postigao 16.

🇲🇨 𝐌𝐎𝐍𝐀𝐂𝐎 𝐄𝐒𝐓 𝐂𝐇𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍 𝐃𝐄 𝐅𝐑𝐀𝐍𝐂𝐄 🏆

Pour la première fois de son histoire, la #RocaTeam remporte le championnat 👏 Un énorme bravo à nos Roca Boys, à jamais dans l’histoire du club ❤️🤍 pic.twitter.com/RPWBx3MJRe

— AS Monaco Basket 🇲🇨 (@ASMonaco_Basket) June 15, 2023

U redovima Monaka, Džerod Blosomgejm sa 22 poena se najviše istakao, a isti broj poena postigao je i Džordan Lojd, 16 je ubacio Okobo, a samo dva poena imao je Majk Džejms.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.