TITULA ZA KORAK DALJA: Ilićev CSKA prosuo prednost protiv Ludogoreca i ostavio ih na čelu tabele

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 21:45

TITULA ZA KORAK DALJA: Ilićev CSKA prosuo prednost protiv Ludogoreca i ostavio ih na čelu tabele

Vodio je tim srpskog trenera, ali...

U derbiju 32. kola bugarskog šampionata doigravanja za šampiona, Ludogorec i CSKA iz Sofije odigrali su nerešeno 2:2 u Razgradu.

Bod kojim je svakako domaćin zadovoljniji, pošto ostaje prvi na tabeli. Takođe, jer je i gubio na poluvremenu. Međutim, ruku na srce bio je nešto bolji i imao bolje šanse, tako da i ekipa Saše Ilića može biti zadovoljna jer je uzela bod na terenu rivala i ipak ostala na samo bod zaostatka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Poveo je Ludogorec u 18. minutu golom Despodova. Samo četiri minuta kasnije Hajnc donosi poravnanje – 1:1.

Taman kada se činilo da će dve ekipe otići na poluvreme otići u rezultatskom egalu, veliku grešku domaćih defanzivaca kaznio je Maurisio, koji je u 42. minutu doneo potpuno preokret.

CSKA je doživeo poraze u oba prethodna meča u prvenstvu. Ali sada je imao najbolji situaciju od ta tri meča i bila je izgledna pobeda i preuzimanje prvog mesta.

Međutim, samo tri minuta od početka drugog dela strelac prvog gola Despodov ovog puta u ulozi asistenta, a Igor Tijago donosi poravnanje 2:2. Ipak, do kraja utakmice ostalo je nerešeno, tako da je trka za titulu i dalje otvorena. A ostala su još tri kola.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.