TITULA? Uopšte ne sumnjam u to

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 10:37

TITULA? Uopšte ne sumnjam u to

Optimizam i pored zaostatka na tabeli.

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marko Marin gostovao je u utorak ujutru u jutarnjem programu TV Prva.

- Mnogo smo srećni što se vraća LŠ na Marakanu, u Srbiju. Mnogo su lepa sećanja na ta dva mandata u kojima smo ranije igrali, nadam se da ćemo i ove godine slaviti kod kuće i pokazati kakva je Zvezda ekipa - rekao je Marin, a zatim je komentarisao i samu grupu:

- Igrali smo sa najboljom ekipom svetu, Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sitijem. Lajcig se bori za titulu u Nemačkoj, Jang Bojs je dominirao u Švajcarskoj, ali ovo je LŠ, svaka grupa je teška. Imamo odličnu ekipu, dobro smo se spremili za sredu, uz podršku navijača se nadam dobrom rezultatu.

Dotakao se odloženog večitog derbija:

- Nije bilo uopšte za igrati taj dan. Niko nije razmišljao o fudbalu.Pre toga smo naravno bili kritični prema sudiji koji je na utakmici gde sam i ja igrao, pre par godina, tada sudio. Ali to nije tema, mi smo spremni za derbi u decembru. Do tada ćemo se i kao ekipa uklopiti. Mi ćemo svakako biti šampioni. Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to. Imamo najbolji tim u Srbiji, pokazaćemo to iz nedelje u nedelju - optimističan je tehnički direktor Crvene zvezde i pored toga što imaju četiri boda manje u šampionatu od lidera Partuzana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.