TITE PRELOMIO: Brazil protiv Kameruna sa drugim timom, da li je ovo problem za Srbiju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 10:52

TITE PRELOMIO: Brazil protiv Kameruna sa drugim timom, da li je ovo problem za Srbiju?

Meč je na programu u petak u 20 časova, kao i duel Srbije i Švajcarske.

Fudbalska reprezentacija Brazila je obezbedila plasman u osminu finala Svetskog prvenstva pobedama nad Srbijom i Švajcarskom.

Selektor “selesaoa” Tite ima probleme sa povredama, pošto su van stroja tri startera Nejmar, Aleks Sandro i Danilo.

Iskusni trener je odlučio da zbog ovog problema, ali i želje da odmori nosioce igre, u duelu sa Kamerunom na teren pošalje “rezerviste”, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosno igrače koji u dosadašnjem toku Mundijala nisu imali veliku minutažu, javlja brazilski Globo.

Ovo može da bude problem za selekciju Srbije koja mora da pobedi Švajcarsku, ali i da ima ima bolju gol razliku od Kameruna (trenutno je nema) u slučaju senzacije i trijumfa afričke selekcije u poslednjoj rundi G gupe. Na primer, trijumf Kameruna od gola razlike u trećem kolu znači da Srbija mora da savlada Švajcarsku sa dva gola ralzlike.

Odlukom da Brazil igra sa “drugopozivcima” šanse Kameruna rastu, ali, ruku na srce, imena Žezusa, Martinelija, Antonija, Fabinja Militaa, Edersona garantuju maksimalnu ozbiljnost i spokoj da favorit neće izaći spuštenog garda na teren u petak.

Tite bi mogao da izvede od prvog minuta sledeće igrače protiv Kameruna: Ederson, Alveš, Militao, Bremer, Teljes, Fabinjo, Gimaraeš, Antoni, Martineli, Rodrigo, Žezus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.