Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2017, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIMSKA MAJSTORIJA: Austrijanci iskopirali srpski ‘gol veka’ i utišali Irce na radost ‘orlova’! (VIDEO)

Reprezentacija Austrije povela je protiv Irske fantastičnim golom u 31. minutu.

Pored današnje utakmice između Srbije i Velsa, vrlo interesantan meč za našu selekciju igra se u Dablinu, gde naši najveći rivali Irska i Austrija takođe međusobno vode bitku za vrh tabele u grupi D.
Irska ima isti broj bodova kao i Srbija (11), dok je Austrija na sedam, baš kao i naš večerašnji rival Vels. Zato bi ‘orlovima’ možda više odgovaralo da Austrija spreči Irce da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trijumfuju i na dobrom su putu posle sjajnog gola u 31. minutu.
Postigli su pogodak koji neodoljivo podseća na majstoriju omladinske selekcije Srbije od pre par godina.
Lopta je poslata iz kornera, malo je skakutala, dvojica igrača Austrije su je propustila kroz noge i ‘sela’ ju je na nogu Hinteregera, koji je rezantnim udarcem spakovao u mrežu Irske.

(Izvor: youtube / MovieTrailers)
Podsetite se kako su to izveli naši klinci. Egzekutor je bio Andrija Živković.

(Izvor: youtube / Mustafa Demir)
The post TIMSKA MAJSTORIJA: Austrijanci iskopirali srpski ‘gol veka’ i utišali Irce na radost ‘orlova’! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Irske i Austrije u Grupi D

Izvor: Beta, 11.Jun.2017

Fudbalska reprezentacija Irske odigrala je danas u Dablinu nerešno sa Austrijom 1:1, u Grupi D u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.Austrija je povela u golom Martina Hinteregera u 31. minutu, a bod Irskoj doneo je Džonatan Volters u 85. minutu. Irska je postigla gol u 88. minutu, kada...

Nastavak na Beta...

SLIČNOST JE VELIKA: U našoj grupi viđen pogodak iz gol-auta baš kao u ‘večitom’ derbiju (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2017

Zanimljivi su komentari da je izgleda 153. ‘večiti’ derbi i kvalifikacioni meč za Mondijal između Moldavije i Gruzije izgleda sudio isti arbitar.. . Osim nama najzanimljivije utakmice između Srbije i Velsa, kao i duela koji je uticao na raspored u vrhu tabele između Irske i Austrije, u okviru...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.