TIHA DOBRODOŠLICA, PA HISTERIJA: Pogledajte prvi Mihin snimak po izlasku iz bolnice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIHA DOBRODOŠLICA, PA HISTERIJA: Pogledajte prvi Mihin snimak po izlasku iz bolnice (VIDEO)

Srpski stručnjak vodiće ekipu u meču sa Veronom.

Proslavljeni srpski stručnjak i reprezentativac Siniša Mihajlović napustio je bolnicu, kako bi predvodio Bolonju u prvenstvenom meču Serije "A" (više pročitajte OVDE). Klub sa Renato del Are u prvom kolu Kalča gostuje na "Bentegodiju", a Miha nije mogao da izdrži već je otišao sa klinike i odlučio da sedi na klupi protiv Verone.

Ecco Sinisa #Mihajlovic appena uscito dall’hotel dove il #Bologna era >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in ritiro a #Verona. Il tecnico sta raggiungendo il Bentegodi per andare in panchina a seguire l’esordio in campionato della sua squadra.#ForzaSinisa! pic.twitter.com/spUBNrBgCN

— Alessio De Giuseppe (@alessiodegiu) August 25, 2019

Miha je dan proveo sa svojim igračima sa kojima je spremao taktiku za meč sa Veronom, oni su krenuli autobusom ka stadionu, dok se srpski trener u kolima, i sa zaštitnom maskom na licu, "prebacio" do mesta odigravanja utakmice.

Navijači Bolonje sa oduševljenjem su ispratili dolazak trenera Bolonje na meč i velikim aplauzom i ovacijama dočekali srpskog stručnjaka. Nema sumnje da će večerašnji meč proći u znaku Mihe.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još fotografija Siniše Mihajlovića i njegovih ćerki Viktorije i Virdžinije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.