TEŽAK UDES Karlos Sains udario u zaštitnu ogradu na treningu, hitno prebačen u bolnicu

Izvor: Blic, 10.Okt.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES Karlos Sains udario u zaštitnu ogradu na treningu, hitno prebačen u bolnicu

Karlos Sains, vozač ekipe Toro Roso, doživeo je težak udes na treningu uoči trke za Veliku nagradu Rusije.

Kako su medije obavestili zvaničnici FIA, trening je prekinut i neće biti nastavljen.

Sains je hitno prebačen u medicinski centar, izveštaji kažu da je za sada svestan, ali još nema  detaljnih informacija o kakvoj povredi je reč.

Takođe, istraga o udesu je u toku. Španski vozač je pri ulasku u krivinu izgubio kontrolu nad vozilom i potom se zakucao u zaštitnu ogradu. Na svu sreću, bolid se nije zapalio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sains se oglasio iz bolnice - Hoće već sutra ponovo na stazu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015

Posle prvih zabrinjavajućih vesti o incidentu koji se danas dogodio u Sočiju na treningu pred trku za VN Rusije, vozač Toro Rosa Karlos Sainc je poslao ohrabrujuću poruku iz bolničke postelje...Podsetimo, Sains je danas tokom treninga udario u zaštitnu ogradu, posle čega je hitno helikopterom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.