Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK POSAO PRED PARTIZANOM: Prvi rival crno-belih se danas ozbiljno pojačao!

Ekipa Mornara iz Bara, koja u prvom kolu ABA j.t.d. lige dočekuje Partizan u svojoj dvorani, danas je dovela novo pojačanje na poziciji centra.

Mornar je novajlija u regionalnom košarkaškom takmičenju, ali daleko od toga da će biti ‘mačiji kašalj’ za rivale u ABA j.t.d. ligi. Već u prvom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan će gostovati u Baru i ispred sebe imati težak zadatak.
Naime, ekipa Mornara je danas objavila da je dovela prekaljenog centra visokog 210 centimetara, Mladena Pantića, koji je prošlu sezonu proveo u rumunskoj Krajovi.
Tamo je imao 9,1 poen po meču i 4,6 skokova, dok je vrhunac karijere imao kada je potpisao ugovor za berlinsku Albu. U karijeri je još nosio dres FMP-a, Igokee, Radničkog iz Kragujevca, Hemofarma, Dnjepar, Krivbas, itd.
U novoj ekipi nosiće dres sa brojem 12 i debitovaće već u subotu od 19 časova kada će Mornar igrati protiv beogradskog Partizana.
The post TEŽAK POSAO PRED PARTIZANOM: Prvi rival crno-belih se danas ozbiljno pojačao! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

POVRATAK PEKMENA: Jako dobre vesti za navijače Partizana!

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2016

‘Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane’, kaže stara poslovica. U ovom slučaju Minesoti se smrklo, a Partizanu je svanulo.. . Kako je već uveliko poznato da će Nikola Peković zbog povrede propustiti celu sezonu u Minesoti, stižu dobre vesti i za navijače Partizana, koga su često kritikovali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.