Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK BAKSUZ: Dva bizarna i identična autogola golmana Brajtona za 20 minuta (VIDEO)

Ovakve scene se ne viđaju toliko često.
U prvoj utakmici 44. kola Čempionšipa je Norič slavio na dosta čudan način.
Zahvaljujuči rezultatu iz prvog poluvremena je Norič danas došao do tri boda, ali rezultat iz prvog dela igre je u najmanju ruku došao na bizaran način.
Oba puta je lopta završila u mreži tako što se od okvir gola odbila u Stokdejla, a potom ušla u isti. Zaista neverovatna situacija, a kako je engleski komentator rekao, Stokdejl >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << možda danas ne bi primio nijedan gol da se nije bacao.
Brajton je obezbedio učešće u Premijer ligi sledeće sezone dok se Norič bori za šesto mesto koje vodi u doigravanje, mada je sve ostalo na matematičkim mogućnostima iako je slavio danas.

Alex Pritchard Goal HD – Norwich 1-0 Brighton… by footballEnLigne
David Stockdale Own GOAL | Norwich 2-0 Brighton… by emmapollard
The post TEŽAK BAKSUZ: Dva bizarna i identična autogola golmana Brajtona za 20 minuta (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kad je neko maler: Dva autogola za samo 20 minuta i to na isti način (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2017, 09:05

Sledeće sezone Dejvid Stokdejl će braniti za svoj tim u Premijer ligi pošto je Brajton izborio povratak u elitu, ali meč Čempionšipa protiv Noriča takođe će mu ostati u pamćenju za ceo život...Naime, na gostovanju “kanarincima” novi premijerligaš je poražen sa 2:0, a oba gola je postigao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.