TEŠKO PRIZNANJE LEGENDE BARSELONE: Kad si u depresiji nemaš ništa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKO PRIZNANJE LEGENDE BARSELONE: Kad si u depresiji nemaš ništa (FOTO)

Dug put izlečenja.

Legenda Barselone i španske reprezentacije Andres Indijesta otkrio je da je imao problema sa deepresijom i borbom koju je vodio sa tom teškom bolešću. Inijesta je priznao i da se teško nosio sa starenjem i činjenicom da nije više mogao da pruži maksimum.

TRIO ČELSIJA NA "SAN SIRU": Milan krenuo u NAPAD na ZVEZDE "plavaca" (FOTO)

DRAMATIČNA ZAVRŠNICA U JAPANU: Golman postigao gol u 14. minutu NADOKNADE (VIDEO)

- Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si u depresiji nemaš ništa. Ne osećaš ništa. Jedva sam čekao noć kako bih mogao da popijem tabletu i da se odmorim - rekao je Inijesta, sada član japanskog Visel Kobea. - Hteo sam ceo život da igram  u Barseloni, ali nisam mogao da dam 100 odsto za ekipu.

Qué importante que en un programa como @salvadostv alguien como @andresiniesta8 hable tan a las claras, con tanta naturalidad de la #Depresión y naturalice el tratamiento psicológico sin dramas, traumas ni mal rollo #Chapeau hasta para esto. (Foto: Getty) pic.twitter.com/NfBBw6rpZO

— César Brito (@CesarBritoGlez) November 26, 2018

Depresija je uticala i na Inijestino ponašanje, a žrtva toga bio je španski selektor na Svetskom prvenstvu Fernando Jero koji je zamenio otpuštenog Đulena Lopetegija.

- Jero je objašnjavao zašto je Lopetegi dobio otkaz, ali meni to nije bilo jasno, nisam se slagao s njim i nije me zanimo ono što je govorio. Bio sam bezobrazan - kazao je Inijesta.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.