”TEŠKO MI JE ZBOG OVIH MOMAKA, URADILI SU SVE”: Stojković se oglasio nakon poraza u Budimpešti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 23:35

”TEŠKO MI JE ZBOG OVIH MOMAKA, URADILI SU SVE”: Stojković se oglasio nakon poraza u Budimpešti!

Još jedna šansa za ”Orlove”...

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Mađarske u Budimpešti rezultatom 2:1 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Nakon meča obratio se i selektor Srbije, Dragan Stojković.

- Teško mi je jer ne volim da gubim. Ali, kada izgubite na ovakav način ne možete ništa. Teško mi je zbog ovih momaka koji nisu zaslužuli poraz. Uradili su sve što sam tražio od njih, ispoštovali su svaki dogovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali nismo uspeli. Mađarska je zasluženo na evropskom prvenstvu, tukli si nas dva puta i svaka im čast - istakao je Stojković.

U nastavku je selektor prokomentarisao i naredni meč koji je odlučujući za našu selekciju.

- Sada je najvažnije da se igrači odmore. Nisu nam potrebne neke posebne analize pred taj meč, daćemo sve od sebe da odemo na taj Euro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.