TEŠKE PREČI: Amerikanac ISPROZIVAO Pokuševskog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2022, 17:32

TEŠKE PREČI: Amerikanac ISPROZIVAO Pokuševskog!

Ne veruje u Srbina...

Košarkaška sezona u najjačoj ligi sveta je započela, a ekipa Oklahome poražena je od Minesote. Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski se u dresu Tandera našao 24 minuta na parketu što je izazvlao da se nađe na udaru američkog novinara Kevina O'Konora.

Pokuševski je imao 11 poena, sedam skokova i tri asistencije, a procenat šuta (3/10) i još neke stvari nisu bile na potrebnom nivou.

Zbog toga je Kevin O’Konor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznati američki novinar koji radi za "Ringer", imao šta da poruči dvadesetogodišnjem Srbinu.

- Aleksej Pokuševski radi velike stvari za Tander u trci za Viktora Vebanijamu - napisao je na Tviteru pomenuti novinar, aludiravši na to da je Oklahomi cilj da izgubi što više mečeva ove sezone, kako bi dobili prvog pika i izabrali francuskog "vanzemaljca".

Aleksej Pokusevski coming up big down the stretch for the Thunder in the race for Victor Wembanyama. https://t.co/q4KUvzTC3F pic.twitter.com/ZjH1PWqBiF

— Kevin O'Connor (@KevinOConnorNBA) October 20, 2022

Podsetimo, Pokuševskom je Oklahoma ove godine zagarantovala ugovor do leta 2024. godine, ali se veruje da mu je ovo poslednja sezona u kojoj će imati minute i prostor da se pokaže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.