TEŠKE OPTUŽBE: Mesi namestio najbolji meč Mundijala, a RAZLOG je NEVEROVATAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 14:05

TEŠKE OPTUŽBE: Mesi namestio najbolji meč Mundijala, a RAZLOG je NEVEROVATAN!

Španci jasni.

Fudbalska reprezentacija Argentine pustila je Saudijsku Arabiju da pobedi 2:1 u prvom meču grupe C na Svetskom prvenstvu u Kataru, tvrdi španski "As".

Španski list tvrdi i da je kapiten Argentine Lionel Mesi ranije ove godine potpisao ugovor da bude sportski ambasador Saudijske Arabije.

- Šokantna pobeda nas ne tera da se zapitamo ne samo kako je Argentina izgubila od drugog najjeftinijeg tima SP, već kako su Saudijci završili niz od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 36 utakmica bez poraza Mesijevog tima, koji je trebalo da osvoji Mundijal. A uz sve to, izgleda da je Mesi promoter Saudijske Arabije - navodi se u tekstu "Asa".

Španski mediji tvrde da Mesi lobira da Saudijska Arabija bude domaćin Mundijala 2030. godine.

- U maju, verovatno najbolji i najpoznatiji fudbaler na planeti potpisao je ugovor da promoviše Saudijsku Arabiju. Ugovor govori o državnom ulaganju u turizam, ali ne može da se ne primeti da Saudijska Arabija želi SP 2030. godine - zaključuje se u tekstu.

U grupi C se pored Argentine i Saudijske Arabije nalaze i selekcije Meksika i Poljske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.