Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ ‘UDARIO’ NA KOŠARKU: To ne može da se uporedi, taj sport igraju tri zemlje! (ANKETA)

Crvena zvezda vredno trenira na Kipru, jer je pred njom težak zadatak, sačuvati prednost od šest (tri boda) nad drugoplasiranim Partizanom i odbraniti titulu prvaka.

Prvotimcima se na ‘rajskom ostrvu’ pridružio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. On je došao da vidi da li je sve kako treba i reši tekuće probleme ako ih ima. U razgovoru za Informer je govorio o Partizanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mogućoj prodaji najboljih igrača, ali i uspehu košarkaša Crvene zvezde u Evroligi, što bi moglo da ‘naljuti’ Delije.
– Ako po budžetu niste među 300 klubova Evrope, sa kojim pravom tražite da na sportskom terenu budete među 32?! KK Crvena zvezda je po budžetu u TOP 20 evropskih timova. naravno da se radujemo svakom njihovom supehu, ali svako poređenje fudbala u košarke je zlonamerno. Prosto konkurencija je drugačija. Košarka se ozbiljno igra u tri države u Evropi. Pored toga, naša reprezentacija osvaja evropske i svetske medalje, što se u fudbalu nikada nije dešavalo – kritičan, ali i relativno tačan bio je Zvezdan Terzić.
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. The post TERZIĆ ‘UDARIO’ NA KOŠARKU: To ne može da se uporedi, taj sport igraju tri zemlje! (ANKETA) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić objasnio zašto ne treba porediti rezultate Zvezdinih košarkaša i fudbalera

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2017

Navijači Crvene zvezde silno žele da pored sjajnih košarkaša vide i fudbalere crveno-belih u elitnom evrpskom takmičenju, ali postoji jedna bitna razlika, ujedno i ogromna prepreka u ostvarenju te želje...I dok Zvezdini košarkaši ove sezone impresioniraju Evropu fenomenalnim igrama u Evroligi,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.